Ουκρανία: Τα τελευταία λόγια 13 Ουκρανών στρατιωτών πριν συλληφθούν – «Ρώσοι άντε @@@@@»

Η σκληρότητα του πολέμου στην Ουκρανία σε όλο της το μεγαλείο.

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το CNN, προκαλεί σοκ και ανατριχίλα, αν και αρκετοί μετά τη δημοσίευσή του αμφιβάλλουν για την γνησιότητά του.

Δεκατρείς Ουκρανοί στρατιώτες που βρίσκονταν στο Φιδονήσι βρέθηκαν αντιμέτωποι με ρωσικό πολεμικό πλοίο.

Το πλοίο προσέγγισε το μικρό νησί στη Μαύρη Θάλασσα και ο πλοίαρχος φώναξε από τα μεγάφωνα:

«Αυτό είναι πολεμικό πλοίο της Ρωσίας. Προτείνουμε να παραδώσετε τα όπλα σας και να αποφύγουμε μια αχρείαστη αιματοχυσία, αλλιώς θα σας βομβαρδίσουμε».

Η απάντηση των Ουκρανών, ενώ γνώριζαν την τύχη τους ήταν αποστομωτική: «Ρωσικό πλοίο άντε γ@@@@ου!». Αν και αρχικά έγινε γνωστό ότι ήταν νεκροί και το ανέφερε και ο ίδιος ο Ουκρανός Πρόεδρος τελικά με ανακοίνωση του ναυτικού της Ουκρανίας την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου επιβεβαιώνεται ότι οι στρατιώτες ζουν.

Ο Ουκρανός Πρόεδρος, Βολοντιμίρ Ζελένσκι πριν από λίγα 24ωρα είχε αναφερθεί στον θάνατο των στρατιωτών και όπως είπε σε διάγγελμά του, θα τιμηθούν με το μετάλλιο του Ήρωα της Ουκρανίας.

Με ανάρτηση της η Πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα διευκρινίζει ότι 82 Ουκρανοί στρατιώτες που παραδόθηκαν, μεταφέρθηκαν στη Σεβαστούπολη και φαίνονται σε σχετικό βίντεο να παραδίδουν τον οπλισμό τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ