Όταν το φρικιαστικό πρόσωπο του πολέμου αντιγράφει το Netflix: Σκοτώθηκε στην Γάζα 38χρονος παραγωγός της σειράς Fauda

Mέλος της ομάδας παραγωγής από τη δημοφιλή ισραηλινή τηλεοπτική σειρά Fauda, ​​του Νetflix, ο 38χρονος Matan Meir, πέθανε κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας.

Έφεδρος στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF), περιλαμβανόταν στους στρατιώτες που έχασαν τη ζωή τους στη γραμμή του καθήκοντος στη Γάζα, όπως αναφέρει η εφημερίδα The Jerusalem Post.

Το καστ του Fauda εξέφρασε τη βαθιά τους θλίψη: «Είμαστε συντετριμμένοι που μοιραζόμαστε ότι ένα από τα μέλη της οικογένειάς μας Fauda, ​​ο Matan Meir, σκοτώθηκε σε δράση στη Γάζα. Ο Matan ήταν αναπόσπαστο μέλος του πληρώματος. Το καστ και το συνεργείο είναι συντετριμμένοι από αυτή την τραγική απώλεια. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Matan και Είθε η ψυχή του να αναπαυθεί εν ειρήνη», έγραφε μια ανάρτηση από το καστ της Fauda στο X, πρώην Twitter.

Fauda – Χάος

To Fauda (σ.σ. σημαίνει «χάος») είναι μια ισραηλινή τηλεοπτική σειρά των Lior Raz και Avi Issacharoff βασιζόμενη στις εμπειρίες τους στις στρατιωτικές δυνάμεις του Ισραήλ. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου 2015. Αφηγείται την ιστορία του Doron, ενός διοικητή της μονάδας Mista’arvim και της ομάδας του. Την πρώτη σεζόν, καταδιώκουν έναν αρχιτρομοκράτη της Χαμάς, γνωστό ως «Ο Πάνθηρας».

Η πρώτη σεζόν γυρίστηκε στο Kafr Qasim κατά τη διάρκεια του πολέμου της Γάζας το 2014. Έκανε πρεμιέρα στις 15 Φεβρουαρίου 2015. Η δεύτερη σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 31 Δεκεμβρίου 2017. Η τρίτη σεζόν λαμβάνει χώρα στη Λωρίδα της Γάζας και προβλήθηκε το 2019 και το 2020. Σε διεθνές επίπεδο, η σειρά μεταδίδεται από το Netflix. Η τέταρτη σεζόν προβλήθηκε στις αρχές του 2023.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ