«Εθεάθη UFO πάνω από στρατιωτική βάση»: Τι λέει εμπειρογνώμονας για το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο – Δείτε βίντεο

Συγκλονιστικές εικόνες από ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο (UFO) που μοιάζει με ανθρωποειδές και φαίνεται να είναι από υλικό παρόμοιo με το τζελ της μέδουσας ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σύμφωνα με την εφημερίδα MailOnline.

To «σκάφος – μέδουσα» γράφει η εφημερίδα δεν είναι ορατό με γυμνό μάτι και το βίντεο φέρεται να «θάφτηκε» από την κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών. Το υλικό που διέρρευσε από τον αμερικανικό στρατό και δείχνει ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο αποκαλύφθηκε από τον εμπειρογνώμονα Jeremy Corbell.

O Jeremy Corbell

Δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες του αεροσκάφους δείχνουν το μυστηριώδες αντικείμενο να πετάει πάνω από γη και νερό σε μια στρατιωτική βάση. Το ΑΤΙΑ μπορεί να φανεί μόνο με θερμική κάμερα και το αντικείμενο αλλάζει μεταξύ μαύρου και λευκού – υποδεικνύοντας μια αλλαγή θερμοκρασίας από ζεστό σε κρύο.  Ο Corbell αποκάλυψε ότι ο στρατός το 2018 είχε λάβει εντολή να το “κυνηγήσει”. Το UFO υποτίθεται ότι ήταν βυθισμένο στο νερό για 17 λεπτά στο βίντεο – πριν βγει από το νερό με μεγάλη ταχύτητα.

«Πηγαίνει πάνω από μια υδάτινη μάζα. Μου είπαν ότι σταματάει αμέσως, κατεβαίνει άκαμπτα στο νερό και για 17 λεπτά τίποτα. Και μπουμ! Αυτό το πράγμα βγαίνει από το νερό και εκτοξεύεται σε 45 μοίρες», είπε ο Corbell, περιγράφοντας τη συμπεριφορά του αντικειμένου.

Οι μάρτυρες είπαν ότι κάθε ένα από τα κρεμασμένα “πόδια” του αντικειμένου ήταν και ακίνητα. Ο Jeremy Corbell, ερευνητής δημοσιογράφος και κινηματογραφιστής, δήλωσε ότι η νομιμότητα του υλικού επιβεβαιώθηκε από πηγές που “διακινδύνευσαν να του το δώσουν”.

Ο κινηματογραφιστής είναι “παθιασμένος με το να φτάσει στο τέλος του τι σημαίνουν τα UFO για την ανθρωπότητα”, είπε. Οι αποκαλύψεις-βόμβα του Corbell ήρθαν στο πλαίσιο του αποκαλυπτικού του άρθρου – TMZ Presents: UFO Revolution.

Στο ντοκιμαντέρ, ο Corbell ηγείται της έρευνας, η οποία ισχυρίζεται ότι “ξεσκεπάζει τη μεγαλύτερη συγκάλυψη στην ιστορία του κόσμου”.
Η έρευνα έρχεται μετά την αποκάλυψη από τους New York Times, το 2020, της μονάδας U.F.O. του Πενταγώνου – όπου οι αξιωματούχοι συνεχίζουν να μελετούν τις μυστηριώδεις αλληλεπιδράσεις μεταξύ UFO και πιλότων στρατιωτικών αεροσκαφών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ