Μία έφηβη έμαθε για τον βιασμό της από 17χρονο όταν είδε βίντεο στο διαδίκτυο

Μια έφηβη από την Φλόριντα των ΗΠΑ έμαθε ότι είχε βιαστεί όσο ήταν μεθυσμένη σε ένα πάρτι από ένα βίντεο που είδε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την αστυνομία.

ΗΠΑ: 25χρονη με «Αλλεργία στο νερό» περιγράφει τη ζωή της

Το κορίτσι, που αναφέρεται ότι είναι ηλικίας από 12 έως 18 ετών «ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ σε σημείο να χάσει τις αισθήσεις της» σε ένα πάρτι στις 23 Σεπτεμβρίου μαζί με άλλους ανηλίκους που κατανάλωναν αλκοόλ, ανέφερε σε δήλωση από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Hillsborough.

«Ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της ευάλωτης κατάστασης που ο 17χρονος Ντάνιελ Μπράουν βίασε το θύμα που ήταν χωρίς τις αισθήσεις του», ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Η πρώτη αντίδραση των ΗΠΑ για την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ

Ο 18χρονος, Ίθαν Γιουρές βιντεοσκόπησε τον βιασμό και δημοσίευσε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το γραφέιο του σερίφη. Την επόμενη μέρα, «το θύμα αντιλήφθηκε τη σεξουαλική επίθεση μέσω του βίντεο που είχε τραβήξει ο Γιουρές», είπε το γραφείο του σερίφη.

Το κορίτσι επικοινώνησε με τους αστυνομικούς και ο 17χρονος με τον 18χρονο ομολόγησαν τις ενέργειες τους. Ο Μπράουν συνελήφθη στις 28 Σεπτεμβρίου με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης.

Η κατάρριψη του τουρκικού drone από ΗΠΑ ανοίγει… παράθυρο στο Αιγαίο;

Την επόμενη μέρα ο Γιουρές παραδόθηκε στις αρχές και οδηγήθηκε στην φυλακή για την προώθηση υλικού με σεξουαλικές σκηνές με παιδί και για παράνομη χρήση συσκευής αμφίδρομης επικοινωνίας.

«Είμαι αηδιασμένος με τις ενέργειες αυτών των ατόμων που εκμεταλλεύτηκαν κάποιον σε μια τόσο ευάλωτη κατάσταση», δήλωσε ο σερίφης Τσαντ Κρόνιστερ. Και συνέχισε: «Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου σε αυτή τη νεαρή γυναίκα και θαυμάζω τη γενναιότητα της που ήρθε και μίλησε στους αστυνομικούς μας».

Ο Γιουρές τελικά αφέθηκε ελεύθερος όταν κατατέθηκε εγγύηση για την αποφυλάκιση του, σύμφωνα με τα αρχεία της φυλακής. Η τρέχουσα κατάσταση του Μπράουν δεν είναι σαφής.

Ο 18χρονος Ίθαν Γιουρές

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ