Κρήτη: Δικαστική αντιπρόσωπος πήρε μαζί της τον σάκο με τα ψηφοδέλτια

Στα όριά της φαίνεται πως έφτασε εχθές (08/10) δικαστική αντιπρόσωπος στην Κρήτη σε εκλογικό τμήμα του δήμου Χανίων, σε περιαστική περιοχή, η οποία δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη διαδικασία της καταμέτρησης και πήρε τον σάκο με τα ψηφοδέλτια στο μέρος που διαμένει προσωρινά.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το zarpanews.gr η δικαστική αντιπρόσωπος ενοχλούταν κατά τη διάρκεια της ημέρας από τη φασαρία των πολιτών με αποτέλεσμα το βράδυ να μην έχει καταφέρει να ολοκληρώσει τη διαδικασία. Ως εκ τούτου και έπειτα από συνεννόηση με το πρωτοδικείο, πήρε τον σάκο με τα ψηφοδέλτια μαζί της, εκεί όπου διαμένει προσωρινά καθώς δεν πρόκειται για δικηγόρο Χανίων, και ζήτησε προθεσμία ως το μεσημέρι της Δευτέρας στις 15:00 για να ολοκληρώσει την καταμέτρηση.

Παράλληλα, ακόμα ένα ευτράπελο σημειώθηκε χθες στην Κρήτη κατά τη διάρκεια των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Πιο συγκεκριμένα, ενώ η προσέλευση των πολιτών στο εκλογικό τμήμα σε χωριό του δήμου Πλατανιά, ήταν αναιμική καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, οι εκλογείς «αποφάσισαν» να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη λίγο πριν τις 19:00, με αποτέλεσμα να χρειαστεί παράταση μισής ώρας μέχρι να ψηφίσουν όλοι! Μάλιστα, η καταμέτρηση έγινε με διακριτική παρουσία αστυνομίας, χωρίς όμως να προκληθεί κάποια ιδιαίτερη ένταση.

Σημειώνεται ότι μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, στο πρωτοδικείο Χανίων αναμένονται και οι τελευταίοι σάκοι δικαστικών αντιπροσώπων ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσει η επανακαταμέτρηση των ψήφων. Για τον σκοπό αυτό, θα εργαστούν 23 συνεργεία, αποτελούμενα από έναν δικαστή και δύο υπαλλήλους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ