Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Η επίσκεψη – έκπληξη σε εστιατόριο και οι πικάντικες απαιτήσεις

Σε μία αλλαγή της επικοινωνιακής στρατηγικής τους φαίνεται ότι προχωρούν τις τελευταίες ημέρες η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, που επιχειρούν να εμφανιστούν πιο προσιτοί και απλοί.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Χέρι – χέρι σε χιονοδρομικό κέντρο – Η πρώτη κοινή εμφάνιση μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκονται στον Βανκούβερ του Καναδά για εκδήλωση αναφορικά με τους αγώνες Invictus. Όσο βρίσκεται στην πόλη το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μια επίσκεψη – έκπληξη σε ινδικό εστιατόριο, όπου έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από το προσωπικό.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να ζήτησε από τους σεφ του εστιατορίου να ανεβάσουν το θερμόμετρο με τα καυτερά φαγητά τους, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι αστειεύτηκε ότι αυτά τα φαγητά τον κάνουν να κοκκινίζει. Συγκεκριμένα η δούκισσα ζήτησε επιπλέον τσίλι και πικάντικα τουρσιά για να προσθέσει στο γεύμα της. «Της άρεσε πολύ», είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου.

Γνωρίστε τον Archie και τη Lilibet Sussex – Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κάνουν… rebranding και στα παιδιά τους
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκαν το προσωπικό στην κουζίνα για να τους χαιρετήσουν.
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφθηκαν το προσωπικό στην κουζίνα για να τους χαιρετήσουν. Πηγή: Instagram

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ανέφερε ότι ο δούκας του Σάσσεξ σχολίασε ότι το φαγητό ήταν «λίγο πιο πικάντικο» για τα γούστα του. «Στην πραγματικότητα, είπε ο ίδιος: Ξέρετε ότι είμαι κοκκινομάλης; Που σημαίνει ότι όταν τρώω πικάντικο φαγητό, κοκκινίζω;».

Τον δούκα και την δούκισσα του Σάσσεξ συνόδευσαν στο εστιατόριο ο μουσικός Michael Buble και η σύζυγός του Luisana Lopilato. «Ήταν απλά απίστευτο και το προσωπικό της κουζίνας μου ήταν τόσο χαρούμενο. Ήταν τόσο ενθουσιασμένοι», τόνισε ο ιδιοκτήτης.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Το ρομαντικό δείπνο για την γιορτή των Ερωτευμένων

Το εστιατόριο στον λογαριασμό του στο Instagram ανέφερε ότι ήταν «πραγματική τιμή» που το ζευγάρι τους τίμησε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Μάλιστα μοιράστηκαν μία φωτογραφία του ζευγαριού και βίντεο που επισκέπτονται το προσωπικό στην κουζίνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ