Γνωρίστε τον Archie και τη Lilibet Sussex – Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κάνουν… rebranding και στα παιδιά τους

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ υιοθέτησαν τον τίτλο του Σάσεξ ως επίθετο για τα παιδιά τους καθώς «κάνουν ένα rebranding» στην οικογένειά τους, όπως αναφέρθηκε χθες το βράδυ.

Ο πρίγκιπας Άρτσι, τεσσάρων ετών, και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ, δύο ετών, ήταν γνωστοί ως Άρτσι Σάσεξ και Λίμπετ Σάσεξ, αντί για Μαουντμπάτεν-Γουίνδσορ, από τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου τον περασμένο Μάιο, είπε μια πηγή στους Times.

Η αποκάλυψη έρχεται εν μέσω μιας συνεχιζόμενης διαμάχης σχετικά με τον μετονομασμένο «βασιλικό» ιστότοπο του Δούκα και της Δούκισσας, Sussex.com – πλήρης με το εθνόσημο – που οι επικριτές ισχυρίζονται ότι παραβιάζει την υπόσχεσή τους στην αείμνηστη βασίλισσα όταν παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Πηγές είπαν ότι η επανεκκίνηση είναι μια προσπάθεια να ενωθούν τα έργα του Χάρι, 39 ετών, και της Μέγκαν, 42 ετών, και των δύο παιδιών τους κάτω από τον ίδιο συνολικό ιστότοπο. Η χρήση του Sussex πιστεύεται ότι συμβαδίζει με τον τρόπο με τον οποίο ο Χάρι ήταν γνωστός ως Captain Wales ενώ ήταν στον στρατό.

Το Archewell, ο χώρος-ομπρέλα για το φιλανθρωπικό και εμπορικό τους έργο, συνδυάζει την ελληνική λέξη «Arche» (αρχή) και «well» και πήρε το όνομά του από τον μεγαλύτερο γιο του ζευγαριού.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει επανειλημμένα παραπονεθεί για την παιδική του ηλικία και ότι αντιμετωπίζεται ως «εφεδρικός για τον κληρονόμο», τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, κάτι που ανέφερε και στα αμφιλεγόμενα απομνημονεύματά του, Spare.

Μια πηγή είπε στους Times: «Η πραγματικότητα πίσω από το νέο site είναι πολύ απλή – είναι ένας κόμβος για τη δουλειά που κάνουν οι Σάσεξ και αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι η οικογένεια έχει, από τη στέψη του Βασιλιά, το ίδιο επώνυμο για πρώτη φορά. Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για κάθε οικογένεια. Αντιπροσωπεύει την ενοποίησή τους και είναι μια περήφανη στιγμή».

Ωστόσο, μια πηγή κοντά στο ζευγάρι υπερασπίστηκε προηγουμένως τη χρήση των βασιλικών τους τίτλων στους νέους ιστοτόπους τους, λέγοντας: «Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν είναι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ. Αυτό είναι γεγονός. Είναι το επώνυμό τους».

Τη Δευτέρα, ο ιστότοπος Archewell – ο ιστότοπος-ομπρέλα για το φιλανθρωπικό και εμπορικό τους έργο – αντικαταστάθηκε από το «sussex.com» και μια νέα αρχική σελίδα με τίτλο «Το γραφείο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ