Μάρτα Φασίνα: Ποια είναι η 32χρονη «χήρα» του Μπερλουσκόνι – Τα ερωτικά γράμματα και το τατουάζ

Η τελευταία σύντροφος στην ζωή του 86χρονου Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήταν η 32χρονη βουλευτής, Μάρτα Φασίνα. Η κατά 54 χρόνια νεότερη σύντροφος του Μπερλουσκόνι εργάζεται ως βουλευτής του Φόρτσα Ιτάλια στην βουλή της Ιταλίας.

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Το ζευγάρι είχε κάνει πέρσι έναν «συμβολικό» γάμο. Η Μάρτα Φασίνα φόρεσε κανονικά νυφικό και γιόρτασε με τους φίλους και τους συγγενείς αλλά ο γάμος δεν είχε νομική ισχύ επειδή υπάρχουν διαμάχες μεταξύ των παιδιών του Μπερλουσκόνι για την περιουσία του ύψους 5 δισ. ευρώ.

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Την Τετάρτη η κηδεία του – Θα τελεστεί δημοσία δαπάνη

Ο «Καβαλιέρε» εκτιμάται ότι ξόδεψε περίπου 400.000 ευρώ για τον συμβολικό γάμο προκειμένου να ικανοποιήσει την καλή του.

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Πώς έσωσε την Μίλαν από χρεoκοπία και την μετέτρεψε σε μεγαθήριο

Τα ερωτικά γράμματα

Οι φήμες για την σχέση του ζευγαριού άρχισαν να κυκλοφορούν το 2020 όταν η τότε σύντροφος του Μπερλουσκόνι, Φραντσέσκα Πασκάλε παραδέχθηκε ότι η Μάρτα Φασίνα βρισκόταν συχνά στην έπαυλη του στο Μιλάνο.

Αρχικά η 32χρονη υποστήριξε ότι δεν υπήρχε ερωτική σχέση αλλά απλώς ζητούσε τις πολιτικές συμβουλές ενός πρώην πρωθυπουργού με μακρά θητεία στην πολιτική.
Λίγο αργότερα διέρρευσαν φωτογραφίες της Φασίνα να φεύγει από πολυτελές ελβετικό θέρετρο με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Στην πορεία έγινε γνωστό ότι ήρθαν κοντά όταν εκείνη άρχισε να στέλνει ερωτικά γράμματα στον Μπερλουσκόνι.

Ποια είναι η Μάρτα Φασίνα

Η 32χρονη έχει γεννηθεί σε μία παραλιακή πόλη της νότιας Ιταλίας. Πήρε πτυχίο Λογοτεχνίας και Φιλοσοφίας από πανεπιστήμιο της Ρώμης. Σε νεαρή ακόμη ηλικία ξεκίνησε να εργάζεται για το γραφείο Τύπου της ποδοσφαιρικής ομάδας, Μίλαν, η οποία τότε ανήκε στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Εκείνη την εποχή φαίνεται ότι γνώρισε τον 83χρονο και έγινε οπαδός της ομάδας. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα « Il Messaggero», η 32χρονη τότε έκανε τατουάζ με τα αρχικά του ονόματος του Μπερλουσκόνι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ