Κέιτ Μίντλετον: Βίντεο και φωτογραφίες από την εμφάνιση της σε κατάστημα

Στην δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον από πρόσφατη επίσκεψη της σε κατάστημα μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Κέιτ Μίντλετον: Η εμφάνιση – έκπληξη και τα σενάρια – «Το Παλάτι είναι σε πανικό»

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνεται στην φωτογραφία χαμογελαστή και με αθλητική αμφίεση στο πλευρό του συζύγου της.

Η εικόνα που φέρεται να τραβήχτηκε από το κοινό το περασμένο Σάββατο δείχνει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον να επισκέπτονται το κατάστημα Windsor Farm, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το σπίτι τους στο Berkshire. Το ζευγάρι δεν συνοδεύονταν από τα τρία του παιδιά, τον πρίγκιπα Γεώργιο, την πριγκίπισσα Σαρλότ και τον πρίγκιπα Λουί. 

Κέιτ Μίντλετον: «Χαρούμενη, χαλαρή και υγιής» – Η πρώτη επίσκεψη στο αγαπημένο της μαγαζί
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνεται στην φωτογραφία χαμογελαστή και με αθλητική αμφίεση στο πλευρό του συζύγου της.
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνεται στην φωτογραφία χαμογελαστή και με αθλητική αμφίεση στο πλευρό του συζύγου της. Πηγή: TMZ

Η Κέιτ Μίντλετον κουβαλάει την τσάντα με τα ψώνια της, είναι χαμογελαστή και χαλαρή. Το ζευγάρι αφού έκανε τα ψώνια του επέστρεψε στο αυτοκίνητο του. Την εικόνα δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα The Sun σε μία στιγμή που «φουντώνουν» και πάλι οι φήμες για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Όταν έγινε γνωστό ότι η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκε ένα κατάστημα στο Ουίνδσορ και την είδαν πολίτες ξεκίνησαν νέες θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τους λόγους που δεν «διέρρευσε» στην δημοσιότητα καμία φωτογραφία της.

Τις τελευταίες εβδομάδες η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από τις εικασίες, τα κουτσομπολιά και τις θεωρίες για την υγεία της. Αυτό ανέφεραν αρκετά δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο, όπως των New York Times και της βρετανικής Vogue.

Πηγές από το περιβάλλον του πριγκιπικού ζευγαριού δήλωσαν στην Daily Mail ότι βρήκαν αυτές τις εικασίες εξαιρετικά οδυνηρές και δύσκολο να τις αντιμετωπίσουν. Ωστόσο κατά τις ίδιες πληροφορίες το ζευγάρι ήταν αποφασισμένο να επικεντρωθεί σε αυτό που ήταν σημαντικό για αυτούς, δηλαδή την οικογένεια τους και την ανάρρωση της πριγκίπισσας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ