Κέιτ Μίντλετον: «Χαρούμενη, χαλαρή και υγιής» – Η πρώτη επίσκεψη στο αγαπημένο της μαγαζί

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, εθεάθη «χαρούμενη, υγιής και χαλαρή» σε μια επίσκεψη σε ένα τοπικό κατάστημα στην αγαπημένη της φάρμα το Σαββατοκύριακο, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που την είδαν έξω από τότε που υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά.

Η Κέιτ και ο Oυίλιαμ εθεάθησαν σε ένα από τα αγαπημένα τους μέρη, περίπου ένα μίλι από το εξοχικό τους  σπίτι στο Γουίνδσορ το Σάββατο, αφού παρακολούθησαν τα τρία παιδιά τους – τον Τζορτζ, 10, τη Σάρλοτ, οκτώ, και τον Λούις, πέντε ετών- να συμμετέχουν σε αθλήματα.

Η θέαση στο The Windsor Farm Shop θα δώσει μια πολύ αναγκαία ώθηση στο βρετανικό κοινό που ανησυχεί όλο και περισσότερο για την υγεία της πριγκίπισσας εν μέσω ενός τσουνάμι εικασιών για την άγνωστη κατάστασή της.

Ένας μάρτυρας που είδε το ζευγάρι είπε στη Sun χθες το βράδυ: «Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί. Η Κέιτ ήταν έξω για ψώνια με τον Oυίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά είναι τόσο καλό σημάδι ότι ήταν αρκετά υγιής για να κατέβει στα μαγαζιά».

Αν και δεν τραβήχτηκαν φωτογραφίες του ζευγαριού – τηρώντας το αίτημά τους για προστασία της ιδιωτικής ζωής καθώς η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει – η αναφερόμενη εμφάνισή τους είναι ένα ενθαρρυντικό σημάδι ότι κάνει τα πρώτα της βήματα προς την επιστροφή στους επίσημους βασιλικούς αρραβώνες.

Η πριγκίπισσα, η οποία έκανε την τελευταία της δημόσια εμφάνιση στο Sandringham την ημέρα των Χριστουγέννων, αναμένεται να επιστρέψει στο δημόσιο καθήκον μετά τις 17 Απριλίου, όταν τα παιδιά της ξεκινούν πίσω στο σχολείο Lambrook, κοντά στο Ascot, μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Ωστόσο, υπάρχει η άποψη ότι η Κέιτ θα μπορούσε τώρα να επιστρέψει νωρίτερα και μπορεί ακόμη και να συμμετέχει στην ετήσια λειτουργία του Πάσχα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κτήμα Windsor.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ