Στέλλα Γεωργιάδου: «Έγραφαν για μένα ότι παραμορφώθηκα από τις πλαστικές»

Η Στέλλα Γεωργιάδου σε συνέντευξή της στο “Happy Day” μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις αλλά και για το νέο της τραγούδι.

«Δεν με ενόχλησαν τα αρνητικά σχόλια για τη συμμετοχή μου στο ριάλιτι. Ήταν ένα γύρισμα χωρίς φωτισμό, χωρίς make up, χωρίς φίλτρα. Τα φιλτράκια στην εποχή μας κάνουν θαύματα! Εκεί λοιπόν δεν υπήρξαν θαύματα. Με το που βγήκα από το παιχνίδι, κάποιοι φίλοι μου είπαν ότι γράφτηκε αυτό ή εκείνο για σένα. Είπα δεν θέλω να δω τίποτα» περιέγραψε.

«Φυσικά έχω κάνει botox. Ποια γυναίκα δεν έχει κάνει; Από τη στιγμή που μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα γιατί να μην το κάνουμε. Έγραφαν για μένα ότι παραμορφώθηκα από τις πλαστικές, ενώ δεν είχα κάνει τίποτα» επεσήμανε η Στέλλα Γεωργιάδου.

«Πηγαίνω με αυτά που μου φέρνει η ζωή Ένιωσα κάποια στιγμή ότι πρέπει να φύγω από την Αθήνα, πήγα στην Κύπρο και έκανα κάτι άλλο. Έφτιαξα με την οικογένειά μου αυτή την όμορφη φάρμα και μετά πάλι η ζωή μου φέρνει δημιουργία» είπε η τραγουδίστρια.

«Στα 90’s ήμασταν στο καμαρίνι μας περισσότερες ώρες από ότι ήμασταν στο σπίτι μας. Για αυτό πάντα το δικό μου καμαρίνι ήταν όμορφα φτιαγμένο» αποκάλυψε. «Θυμάμαι πως κάποια στιγμή που πέταξαν λουλούδια και χτύπησα με το μικρόφωνο τα δόντια μου και έσπασε το μπροστινό μου δόντια. Έλειπε ένα κομμάτι σημαντικό. Πήγαινα στο μαγαζί και ξεχνούσα να πληρωθώ, με κυνηγούσαν για να πληρωθώ!» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ