Έξαλλη 28χρονη με την τοξική αντίδραση της μητέρας της για «χειροποίητο» δαχτυλίδι αρραβώνων της – «Έψαξε online και το βρήκε φθηνότερο»

Μία γυναίκα περιγράφει την απογοήτευσή της, όταν η μητέρα της ανακάλυψε ότι το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, το οποίο θεωρούσε ότι ήταν χειροποίητο και μοναδικό, πωλείται online σε… εξευτελιστική τιμή.

«Γιατί οι άνθρωποι να είναι τόσο τοξικοί; Γιατί έψαχνε να βρει μονόπετρα σαν το δικό μου στο Amazon;» αναρωτιέται.

Μία νέα γυναίκα, η οποία αρραβωνιάστηκε πρόσφατα, απογοητεύτηκε από την αντίδραση της μητέρας της, όταν εκείνη της έδειξε το μονόπετρο, που είχε φτιάξει με ειδική παραγγελία, ο αρραβωνιαστικός της.

Σε ανάρτησή της στο Reddit, η 28χρονη πρόσφατα αρραβωνιασμένη κοπέλα, μίλησε για το πόσο ενθουσιασμένη ήταν, όταν ο σύντροφός της, τής ζήτησε να αρραβωνιαστούν, προσφέροντάς της ένα μοναδικό δαχτυλίδι, ύστερα από ειδική παραγγελία. «Έκανε ειδική παραγγελία και διάλεξε μόνος του το διαμάντι. Πετούσα από χαρά».

«Πρόσφατα, η μητέρα μου, μού είπε ότι βρήκε το δαχτυλίδι μου στο Amazon»

Η αρραβωνιασμένη γυναίκα είπε ότι αποκλείεται το μονόπετρό της να υπάρχει στο Amazon, επειδή έχει όλα τα πιστοποιητικά γνησιότητας και το όνομα του εργαστηρίου όπου φτιάχτηκε το δαχτυλίδι.  Η μέλλουσα νύφη, σοκαρίστηκε με τον χρόνο που αφιέρωσε η μητέρα της ψάχνοντας να βρει ένα πιο φθηνό δαχτυλίδι. «Γιατί να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι; Γιατί να ψάχνει να βρει ένα πιο φθηνό δαχτυλίδι που να μοιάζει με το δικό μου στο Amazon; Είναι τοξική!».

Viral η ανάρτηση

Η ανάρτηση της κοπέλας γρήγορα έγινε viral και προσκάλεσε πολλούς χρήστες να μοιραστούν τη δική τους ιστορία.

Μία αναγνώστρια, είπε: «Έχω μία γενικά καλή μητέρα, αλλά, όταν της έδειξα το δαχτυλίδι των αρραβώνων μου, είπε: ‘καλά, έδωσε τόσα χρήματα γι’ αυτό; Αν ήθελες τέτοιο, έχει πολλά στο εμπορικό κέντρο. Για δες το δικό μου, φαίνεται πολύ πιο ακριβό’». Άλλοι αναγνώστες του Reddit, την παρότρυναν να μην κλονιστεί και να μην επηρεαστεί απ’  τα λόγια της μητέρας.

Ορισμένοι παρατήρησαν ότι «είναι μεγάλη απογοήτευση όταν υποτιμούν την προσπάθεια που κάνει κάποιος για εσένα. Συνέχισε να πιστεύεις στην μοναδική σχέση που έχεις με τον άνδρα σου και να εκτιμάς την προσπάθεια που κάνει, να βρει ένα μοναδικό σύμβολο για τη σχέση σας».

H Dianna Gottsman, είναι ειδική στους τρόπους καλής συμπεριφοράς και ευγένειας, και  μοιράζεται συμβουλές κοινωνικής ευπρέπειας στο περιοδικό Newsweek: «Όταν κάποιος ανακοινώνει ευχάριστα νέα και επιδεικνύει ένα δαχτυλίδι αρραβώνα, η σωστή συμπεριφορά είναι ν’ ανταποκριθείτε δείχνοντας ενθουσιασμό, χαρά, και τη στήριξή σας. Δεν μπορώ να εξηγήσω την αντίδραση της μητέρας, αλλά σίγουρα δεν είναι πρέπον να πεις σε κάποιον, πόσω μάλλον στην κόρη σου, ότι βρήκες τη βέρα του στις προσφορές του Amazon».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ