Κέιτ Μίντλετον: Οι άνθρωποι που την στηρίζουν στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο – «Είναι οι πραγματικές άγκυρες στη ζωή της»

Η Κέιτ Μίντλετον έχει την στήριξη την οικογένειά της στην μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Κέιτ Μίντλετον: Έτσι αποφάσισε να ανακοινώσει ότι έχει καρκίνο – Το σχέδιο 2 εβδομάδων και η ημερομηνία «κλειδί»

«Έχει μια πολύ στενή ομάδα φίλων και, ιδιαίτερα στο Νόρφολκ, πολύ στενούς φίλους εκεί», είπε η ειδικός στα θέματα της βασιλικής οικογένειας, Katie Nicholl στο Entertainment Tonight. «Αλλά νομίζω ότι οι πραγματικές άγκυρες στη ζωή της είναι οι γονείς της… ο αδελφός της James … και η αδελφή της Pippa».

«Αν και σίγουρα δεν τους βλέπεις να φωτογραφίζονται μαζί πολύ συχνά, βρίσκονται εκεί, δίπλα της, στο παρασκήνιο», συνέχισε.

Βασιλιάς Κάρολος – Κέιτ Μίντλετον: Η μυστική συνάντηση λίγο πριν ανακοινώσει ότι έχει καρκίνο και οι συγκινητικές στιγμές στο νοσοκομείο

Ο James μοιράστηκε ένα μήνυμα υποστήριξης για την μεγαλύτερη αδελφή του μετά τη συγκλονιστική ανακοίνωσή της, ανεβάζοντας μία φωτογραφία τους από την εποχή που ήταν παιδιά.

«Με τα χρόνια, έχουμε ανέβει πολλά βουνά μαζί. Ως οικογένεια, θα ανέβουμε και σε αυτό μαζί σας», έγραψε στη λεζάντα της συγκινητικής ανάρτησης.

Η Nicholl είπε επίσης ότι οι γονείς της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Carole και Michael, είναι «ανακουφισμένοι» που ο καρκίνος της ανιχνεύτηκε στα αρχικά του στάδια και νιώθουν «καθησυχασμένοι από το γεγονός ότι η χημειοθεραπεία είναι προληπτική».

«Η Κάθριν θα έχει τους καλύτερους γιατρούς στον κόσμο να την φροντίζουν, άρα είναι σε ασφαλή χέρια», ανέφερε η Nicholl .

«Νομίζω ότι οι πραγματικές άγκυρες στη ζωή της είναι οι γονείς της… και ο αδερφός της Τζέιμς… και η αδερφή της Πίπα» (Φωτογραφία: AP)

«Η Carole και ο Michael, ήταν πάντα ένα απίστευτα δυνατό ζευγάρι και επίσης πολύ προσγειωμένοι… αυτό που θα κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να έρθουν μαζί και να την υποστηρίξουν — και όχι μόνο τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, [αλλά] και τα εγγόνια τους», τόνισε η ειδικός.

Στο βίντεο της ανακοίνωσης για τη διάγνωση του καρκίνου, το οποίο κοινοποίησε την Παρασκευή η Μίντλετον, 42 ετών, είπε ότι ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ, ήταν δίπλα της ως «μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού».

Το Page Six ενημερώθηκε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας, 41 ετών, έφυγε το μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς έμαθε για την ασθένεια της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον.

Έκτοτε, το ζευγάρι μετέβη στο Anmer Hall στο Νόρφολκ με τα τρία τους παιδιά, για να απολαύσουν οικογενειακές στιγμές, με ηρεμία.

Η Κέιτ Μίντλετον θα απουσιάζει από τη φετινή λειτουργία του Πάσχα, λόγω της χημειοθεραπείας που κάνει. Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Ουίλιαμ και τα παιδιά τους θα εμφανιστούν.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ