Καντίροφ: Εμφανίστηκε σε βίντεο να περπατάει στην βροχή – Διαψεύδει τις φήμες για την υγεία του

Ραμζάν Καντίροφ

Απάντηση στις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες δίνει ο ηγέτης της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ που εμφανίστηκε σε βίντεο να περπατάει στην βροχή προκειμένου να διαψεύσει ότι νοσηλεύεται σε κώμα.

Στις 15 Σεπτεμβρίου οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας ανέφεραν ότι είχαν πληροφορίες πως ο Καντίροφ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και βρίσκεται σε κώμα. Εδώ και μήνες υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Καντίροφ έχει σοβαρό πρόβλημα στα νεφρά.

Μάλιστα διεθνή ΜΜΕ, όπως το περιοδικό Newsweek, μετέδωσαν ότι ο Καντίροφ έθαψε ζωντανό τον προσωπικό γιατρό του επειδή πίστευε ότι προσπάθησε να τον δηλητηριάσει.

Σήμερα ο ηγέτης των Τσετσένων και στενός σύμμαχος του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν εμφανίστηκε σε δύο βίντεο στο κανάλι του στο Telegram για δώσει τέλος στις φήμες.

Στο πρώτο βίντεο ο Καντίροφ φαίνεται να φοράει αδιάβροχο και να περπατάει. Στο δεύτερο βίντεο ακούγεται να λέει: «Συμβουλεύω θερμά όλους όσους δεν μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια από τα ψέματα στο διαδίκτυο, να κάνουν μια βόλτα στον καθαρό αέρα και να βάλουν σε τάξη τις σκέψεις τους. Η βροχή μπορεί να είναι απόλυτα αναζωογονητική», τόνισε ο 46χρονος. Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο που και πότε τραβήχτηκαν τα βίντεο.

Exit mobile version