ΗΠΑ: Το σχόλιο του Μπάιντεν για τη φωτογραφία σύλληψης του Τραμπ – «Ωραίος τύπος»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται “ωραίος τύπος”, στη φωτογραφία που τράβηξε ο προκάτοχός του, ο οποίος παρέμεινε για λίγο σε φυλακή της Τζόρτζια με την κατηγορία της συνωμοσίας για την ανατροπή του αποτελέσματος των εκλογών του 2020 στη συγκεκριμένη πολιτεία.

Ένας αγέλαστος Τραμπ απαθανατίστηκε να κοιτάζει την κάμερα στη φωτογραφία, η οποία δημοσιεύτηκε αργά την Πέμπτη.

«Το είδα στην τηλεόραση. Ωραίος τύπος», είπε χαμογελώντας ο πρόεδρος των ΗΠΑ όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την φωτογραφία σύλληψης (mug shot) του Τραμπ που έχει γίνει viral.

Την ίδια ώρα, στο «μικροσκόπιο» τον social media έχουν μπει τα κιλά του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς ο ποινικός φάκελος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αρχές της Ατλάντα. Ζυγίζει όντως ο Ντόναλντ Τραμπ 98 κιλά; Πολλοί Αμερικανοί αμφιβάλλουν για αυτό, ειδικά από τη στιγμή που ο πρώην πρόεδρος απέφυγε να ανέβει στη ζυγαριά του σερίφη.  Σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλοί χρήστες που ισχυρίζονται ότι οι ίδιοι ζυγίζουν 98 κιλά αντέδρασαν δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του εαυτού τους και φαίνονται πολύ πιο λεπτοί από τον μεγιστάνα. Κάποιοι λένε ότι το πραγματικό του βάρος είναι μάλλον πιο κοντά στα 115 ή 120 κιλά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ