Η Γαλλία «φλέγεται» και η υφυπουργός του Μακρόν ποζάρει στο Playboy

Την ώρα που η Γαλλία φλέγεται για το συνταξιοδοτικό,  ακόμη έναν πονοκέφαλο για τον πρόεδρο Μακρόν στην Γαλλία αποκαλύπτουν η εφημερίδα Le Parisien και το περιοδικό Paris Match, οι οποίες γράφουν ότι στο επόμενο τεύχος του γνωστού περιοδικού Playboy, θα ποζάρει η υφυπουργός Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, Μαρλέν Σιαπά. 

Το εξώφυλλο του Playboy  δεν θα περάσει απαρατήρητο από κανέναν και προκαλεί, ακόμη και πριν από τη δημοσίευσή του, ταραχή και μεγάλους… αναστεναγμούς στους διαδρόμους της εξουσίας στο Elysée, γράφει ο Parisien και σημειώνει ότι η γαλλίδα υφυπουργός θέλει να τονίσει με την εμφάνισή της, και την ελευθερία των γυναικών, αλλά και την θηλυκότητα. και τον φεμινισμό.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τεύχος θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 8 Απριλίου, και θα έχει  επιπλέον, τέσσερις φωτογραφίες στις εσωτερικές σελίδες. Σύμφωνα με μια πηγή, η Σιαπά,  ποζάρει  με σέξι τρόπο και είναι τυλιγμένη με τη γαλλική σημαία. «Είναι ντυμένη και φοράει ένα μακρύ λευκό φόρεμα. Αυτό συμβαίνει με όλες τις φωτογραφίες», υποστηρίζει σύμβουλος της υφυπουργού στη Le Parisien.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ