Γλυκά Νερά: Ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν εγκαταλείπει την Αλόννησο – ΒΙΝΤΕΟ

Εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, καθώς μετά την μετεγκατάσταση της μικρής Λυδίας στις Φιλιππίνες, μαζί με την γιαγιά της, ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αλόννησο.

Γλυκά Νερά: Νέο ξέσπασμα του πατέρα της Καρολάιν – «Μακάρι να σαπίσει στην κόλαση» λέει για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, μετά την άγρια δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, η οικογένεια Κράουτς διαλύθηκε. Η κόρης της Καρολάιν, Λυδία, ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο, μεταφέρθηκε από τη γιαγιά της, Σουζάνα Κράουτς, που έχει την αποκλειστική επιμέλεια, στις Φιλιππίνες και μένει μόνιμα εκεί με συγγενείς της.

Η μητέρα της Κάρολάιν βρίσκεται επίσης στις Φιλιππίνες και τώρα, ο παππούς της μικρής Λυδίας, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα είναι μόνος του και κατάκοιτος στην Αλόννησο, εγκαταλείπει το νησί έπειτα από 25 χρόνια. Το σχέδιό του είναι είτε να φιλοξενηθεί σε ξενώνα ατόμων με κινητικά προβλήματα στην Αθήνα, είτε να μετεγκατασταθεί στις Φιλιππίνες μαζί με την οικογένειά του.

Γλυκά Νερά: «Εάν ίσχυε η θανατική ποινή θα ήταν τιμή μου να…» – Αποκαλύψεις από τον πατέρα της Καρολάιν για τον συζυγοκτόνο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ