Νίκος Ανδρουλάκης: Η πράσινη φανέλα του… «PASOK FC» – Το δώρο του για το Star Forum

Μια ιδιαίτερη ποδοσφαιρική φανέλα έκανε δώρο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε δημοσιογράφο λίγο πριν την έναρξη της συζήτησης τους στο Star Forum.

Ο κ. Ανδρουλάκης τοποθετήθηκε στο forum που διοργανώνει το Star Κεντρικής Ελλάδας, και λίγο πριν την έναρξη της συζήτησης με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σιμόπουλο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλησε να του κάνει ένα δώρο μία «βαριά» όπως την χαρακτήρισε φανέλα.

Ανδρουλάκης: «Πάμε σίγουρα για… πρωτάθλημα»

«Ξέρετε υπάρχουν χρώματα ιστορικά, τα οποία μπορεί κάποια χρόνια να μην έχουν πάρει πρωτάθλημα, αλλά έχουν βαριές φανέλες. Γι’ αυτό σας έφερα εδώ μια βαριά φανέλα, αυτή της δημοκρατικής παράταξης και σας την κάνω δώρο για να πάρουμε σίγουρα πρωτάθλημα» είπε με χιουμοριστική διάθεση ο Νίκος Ανδρουλάκης και στην συνέχεια δώρισε στον κ. Σιμόπουλο την ποδοσφαιρική εμφάνιση του «PASOK FC».

Η PASOK FC είναι μία ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα 6Χ6 που κέρδισε πριν λίγες ημέρες το ερασιτεχνικό τελικό κυπέλλου 6Χ6 στον Ρέντη. Στο σήμα της ομάδας φαίνεται ως έτος ίδρυσης το 1974, η χρονιά δηλαδή που ίδρυσε το κόμμα ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Μάλιστα, η PASOK FC έχει και επίσημο λογαριασμό στο TikTok.

 

΄ΠΑΣΟΚ φανέλα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ