Γυναίκα βγήκε ραντεβού μέσω διαδικτύου και εξαφανίστηκε – 11 χρόνια μετά βρήκαν τα λείψανά της στον βυθό μίας λίμνης

Μια ομάδα έρευνας στη Φλόριντα ισχυρίζεται ότι βρήκε τα λείψανα μιας μητέρας τριών παιδιών που χάθηκε πριν από περίπου μία δεκαετία έπειτα από ένα ραντεβού με άγνωστο άνδρα που γνώρισε στο διαδίκτυο.

Η Sunshine State Sonar ανακοίνωσε πως βρήκε τα λείψανα της Sandra Lemire σε ένα φορτηγό που ήταν στο βυθό μίας λίμνης κοντά στην Disney World.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η ομάδα ισχυρίστηκε ότι βρήκε το πτώμα της 47χρονης καθώς και προσωπικά της αντικείμενα.

Η Lemire εθεάθη για τελευταία φορά τον Μάιο του 2012. Καταγόταν από το Μίσιγκαν αλλά μετακόμισε στη Φλόριντα για να φροντίσει τη γιαγιά της, Pauline Varner.

«Αν έλεγε ότι θα πήγαινε για ψώνια και θα επέστρεφε σε μια ώρα, θα επέστρεφε σε μια ώρα», είχε πει η γιαγιά της στο Orlando Sentinel μετά την εξαφάνιση της Lemire.

Σύμφωνα με τη DailyMail, η αστυνομία είπε ότι η μητέρα τριών παιδιών κατευθυνόταν στο Kissimmee για να βρεθεί με έναν άντρα που γνώρισε σε έναν ιστότοπο γνωριμιών, ο οποίος πλέον δεν λειτουργεί.

Ο γιος της Lemire, Tim Lemire, Jr. είχε πει ότι την αποθάρρυνε από το να συναντιέται με αγνώστους. Οι αγαπημένοι της Lemire φοβήθηκαν το χειρότερο όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι, ούτε καν για να πάρει ινσουλίνη για τον διαβήτη της.

Η βιντεοπαρακολούθηση έδειξε ότι η άτυχη Lemire συναντήθηκε με τον άνδρα, διευθυντή σε ένα τοπικό McDonald’s, για περίπου δύο ώρες. Η αστυνομία απέκλεισε τελικά τον άνδρα ως ύποπτο.

Η 47χρονη εθεάθη τελευταία φορά να οδηγεί το κόκκινο φορτηγό Ford Freestyle του 2004 της γιαγιάς της. Η Sunshine State Sonar ισχυρίστηκε ότι το αυτοκίνητο ταίριαζε με αυτό που βρήκαν στη λίμνη, συμπεριλαμβανομένης της πινακίδας κυκλοφορίας.

«Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένειά της που μας στήριξε στην πορεία», έγραψε σε ανακοίνωση της η Sunshine State Sonar. «Αναπαύσου εν ειρήνη Σάντρα, επιτέλους είσαι σπίτι», αναφέρει επίσης η ομάδα στην ανακοίνωση.

Η ομάδα αναζήτησης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα αποτελείται εξ ολοκλήρου από εθελοντές. Το όνομά της προέρχεται από την τεχνολογία σόναρ που χρησιμοποιούν οι διασώστες για να βρουν οχήματα, βάρκες και ανθρώπους.

Η ομάδα συνεργάζεται με τις αρχές επιβολής του νόμου και έχει βοηθήσει στον εντοπισμό των λειψάνων αρκετών αγνοουμένων.

Ο Tim Lemire, Jr., ανάρτησε στο Facebook μετά την ανακοίνωση της πιθανής ανακάλυψης των λειψάνων της μητέρας του.

«Αυτό που με πονάει περισσότερο είναι να σκέφτομαι αν υπέφερε… ή αν ήξερε ότι ήταν παγιδευμένη και δεν μπορούσε να βγει έξω! … Απλώς θα ήθελα να είχα την ευκαιρία να την αποχαιρετήσω».

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τη συντριβή, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας και της ώρας, παραμένουν υπό διερεύνηση. Το γραφείο του ιατροδικαστή θα ενημερώσει μόλις τακτοποιήσει τα λείψανα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ