Στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ με τους αρχηγούς των Επιτελείων – Επικοινωνία με τα «δόρατα» των Ενόπλων Δυνάμεων – ΦΩΤΟ

Σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία έδωσε το «παρών» στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, προκειμένου μέσω τηλεδιάσκεψης να ανταλλάξει ευχές με όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και εκτός συνόρων.

Του Χρήστου Μαζανίτη

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος βρέθηκε νωρίτερα στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων. Στο πλευρό του βρίσκονταν, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό του ΕΘΚΕΠΙΧ και να συνδεθεί μέσω τηλεδιάσκεψης με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν σε όλες τις γωνιές της χώρας, θωρακίζοντας την εθνική μας κυριαρχία, αλλά και εκτός συνόρων με στελέχη που σηκώνουν ψηλά την γαλανόλευκη, στο πλαίσιο της αμυντικής διπλωματίας.

Συγκεκριμένα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μίλησε με

– Τα Readiness της 135 Σμηναρχίας στην Σκύρο

– Με το Επιτηρητικό Φυλάκιο Ακρωτηρίου, της 98 ΑΔΤΕ

– Με την Διοίκηση Επιχειρήσεων Ανατολικής Μεσογείου (ΔΕΑΜ), στη Σούδα

– Με την πυροβολαρχία των Patriot της Πολεμικής Αεροπορίας στην Σαουδική Αραβία (ΕΛΔΥΣΑ)

«Καλή Χρονιά με Υγεία & Δύναμη! Να σας έχει ο Θεός καλά!» ευχήθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, προβάλλοντας το σημαντικό έργο που επιτελούν για την Πατρίδα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ