Έβαλε φωτιά στον σύζυγό της – Βίντεο από τις στιγμές τρόμου για τον 50χρονο

Ο André Chapeta πέθανε το πρωί της Παρασκευής σε νοσοκομείο του Ρίο ντε Τζανέιρο από εγκαύματα που υπέστη αφού φέρεται να πυρπολήθηκε από τη σύζυγό του, Ana María Paixaõ.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την τρομακτική στιγμή που η σύζυγος ενός άνδρα φέρεται να εξοργίζεται και να του βάζει φωτιά μέσα στο ψαράδικο, το οποίο της ανήκει στη Βραζιλία. Ο André Chapeta, 50 ετών, πέθανε την Παρασκευή λιγότερο από μία εβδομάδα αφότου υπέστη σοβαρά εγκαύματα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τη Δευτέρα σε ένα κατάστημα στο Ρίο ντε Τζανέιρο όταν η Ana María Paixaõ εντόπισε τον Chapeta να κάθεται σε ένα τραπέζι.Μια κάμερα παρακολούθησης έδειξε την Paixaõ να περνάει δίπλα από τον πάγκο και να φαίνεται να ανοίγει ένα μπουκάλι πριν ρίξει ένα εύφλεκτο υγρό στο σώμα του. Στη συνέχεια, η γυναίκα φέρεται με έναν αναπτήρα να του έβαλε φωτιά.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Getúlio Vargas, όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία για εγκαύματα στο 92% του σώματός του πριν υποκύψει στα τραύματά του την Παρασκευή.

Η Paixaõ συνελήφθη από την αστυνομία το πρωί της Πέμπτης, αλλά αφέθηκε ελεύθερη κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφού ένας δικαστής δεν υπέγραψε ένταλμα σύλληψης. Ο αρχηγός της Πολιτικής Αστυνομίας Flávio Ferreira δήλωσε στο βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο G1 ότι πιστεύει ότι το περιστατικό υποκινήθηκε από τη ζήλια της γυναίκας για τον σύζυγό της.

Είπε στο κανάλι  R7 ότι η 30χρονη σχέση του ζευγαριού φέρεται να σημαδεύτηκε από ενδοοικογενειακή βία.

Η Paixaõ είπε στους ανακριτές ότι είχε ξυλοκοπηθεί πριν βάλει φωτιά στoν Chapeta και αντέδρασε σε αυτοάμυνα, έναν ισχυρισμό τον οποίο οι αρχές απέρριψαν.

«Αυτό που λέει δεν είναι αυτό που δείχνει η εικόνα. Η εικόνα δείχνει το θύμα να κάθεται σε μια καρέκλα. Φτάνει, ψυχρά, ρίχνει το υγρό και του βάζει φωτιά», είπε ο Φερέιρα.

«Δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε μια ευάλωτη κατάσταση, δεν ήταν σε μια κατάσταση στην οποία θα δεχόταν άμεση επίθεση. «Αντίθετα, όπως είπα, καθόταν και δεν κινδύνευε για τη σωματική της ακεραιότητα εκείνη τη στιγμή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ