Παντρεύτηκε τον θετό αδελφό της και έκαναν οικογένεια — «Αποκαλούν τον γάμο μας “ναυάγιο” αλλά είμαστε ερωτευμένοι»

Μια γυναίκα που παντρεύτηκε και απέκτησε παιδιά με τον θετό αδελφό της έχει τραβήξει την προσοχή στο διαδίκτυο για τα βίντεο που δημοσιεύει σχετικά με την ασυνήθιστη οικογενειακή ζωή του ζευγαριού.

Η Lindsay και ο Cade Brown έχουν προσελκύσει πολλούς θεατές στον λογαριασμό τους στο TikTok λόγω της λιγότερο τυπικής συνύπαρξής τους, την οποία ένας χρήστης αποκάλεσε «ναυάγιο». Πιο γνωστή ως @girl_meets_bro, έχει συγκεντρώσει πάνω από 56.00 likes στο Tiktok σχετικά με τη σχέση της, η οποία ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 14 ετών. Όπως θα περίμενε κανείς, η ιστορία αγάπης τους έχει πολλές ανατροπές.

«Συμβαίνει πιο συχνά από όσο θα πίστευαν οι άνθρωποι!» έγραψε σε ένα σχόλιο σε ένα viral βίντεο, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα για την υπεράσπιση του γάμου της.

@girl_meets_bro Timing is everything! #lovestory #foryoupage #marriage #hubby #real #truestory ♬ Good to see your face – Sean & Kait

Οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά ως έφηβοι. Τότε η Λίντσεϊ έβαζε κρυφά τον Κέιντ στο σπίτι της αργά το βράδυ – μέχρι που η μαμά της τους έπιασε στα πράσα και έδιωξε το αγόρι από το σπίτι, ανέφερε η Sun. Εκείνη την εποχή, οι γονείς της Λίντσεϊ και του Κέιντ δεν ήταν ακόμη παντρεμένοι. «Ήταν απλώς γνωστοί», εξήγησε η Lindsay, η οποία αργότερα κατατάχθηκε στην Πολεμική Αεροπορία και απομακρύνθηκε από τον Κέιντ.

Ωστόσο, θα επανασυνδεθούν χρόνια αργότερα μέσω των social media.

Ισχυρίζεται ότι η απόσταση έκανε τον έρωτά τους πιο δυνατό και προφανώς το έκανε, καθώς οι δυο τους παντρεύτηκαν τελικά το 2014. Τέσσερα χρόνια μετά, η μαμά της Λίντσεϊ και ο μπαμπάς της Κέιντ παντρεύτηκαν επίσης.

@girl_meets_bro Hey Cade. #marriage #funnyvideos #couple #storytime #foryou ♬ original sound – Lindsay Brown


«Λοιπόν, όχι, οι γονείς μας δεν παντρεύτηκαν πρώτα. Εμείς το κάναμε πρώτοι», είπε, αποκαλύπτοντας κάποια κανονικότητα μέσα στην περίεργη κανονικότητά τους. Ωστόσο, το TikTok της @Girl_meets_bro δεν τυχαίνει πολλών θετικών σχολίων.

Οι χρήστες στο Διαδίκτυο έδειξαν κάποια απέχθεια και ίσως άγνοια για τη σειρά των γάμων.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ