Εύα Καϊλή: Η μυστική συνάντηση του συντρόφου της και ο «φουσκωμένος» χαρτοφύλακας του Παντσέρι

Μια μυστική συνάντηση που έγινε στις 10 Οκτωβρίου ανάμεσα στον σύντροφο της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, τον Αντόνιο Παντσέρι και Καταριανούς αποκαλύπτει δημοσίευμα του «Il fatto Quotidiano».

Qatar Gate: Παρούσα στη σύλληψη του Φραντσέσκο Τζιόρτζι η Εύα Καϊλή

Η Avenue Luise είναι μια από τις πιο γνωστές λεωφόρους στο κέντρο των Βρυξελλών. Όχι πολύ μακριά από την έδρα των ευρωπαϊκών θεσμών και το ιστορικό κέντρο της πόλης και είναι γεμάτη με πολυτελείς μπουτίκ και ξενοδοχεία πέντε αστέρων.

Όπως το Steigenberger Wiltcher’s , το οποίο βρίσκεται σε ένα πενταώροφο λευκό κτίριο, έχει 267 δωμάτια και είναι διάσημο γιατί το πάρκινγκ του είναι πάντα γεμάτο με πολυτελή αυτοκίνητα: υπάρχουν Rolls Royce, Jaguar και ορισμένες φορές Ferrari.

Qatar Gate: Ο ρόλος του Αντρέα Κοτσολίνο, οι ομοιότητες και οι διαφορές με την Εύα Καϊλή

Στις 9 Οκτωβρίου 2022, λίγο μετά το μεσημέρι, μια μικρή πομπή φτάνει μπροστά από το ξενοδοχείο. Αποτελείται από δύο Mercedes με φιμέ τζάμια. Σταματούν μπροστά από το ξενοδοχείο και τρία άτομα κατεβαίνουν.  Μαζί τους είναι ο Ali Bin Samikh al Marri, ο υπουργός Εργασίας του Κατάρ: η σουίτα στον τέταρτο όροφο έχει κλειστεί στο όνομά του. Απομένουν 40 ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη χώρα του Κόλπου και λίγο περισσότερο από έναν μήνα πριν από την ακρόαση ενώπιον της υποεπιτροπής για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο υψηλόβαθμος αξιωματούχος της κυβέρνησης της Ντόχα έπρεπε να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με ένα πολύ λεπτό ζήτημα: τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Κατάρ στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «το ρολόι έδειχνε 6 το απόγευμα της 10ης Οκτωβρίου όταν ο Παντσέρι και ο Τζιόρτζι πέρασαν την είσοδο του ξενοδοχείου. Ο πρώτος κρατούσε έναν λεπτό χαρτοφύλακα ενώ ο δεύτερος έσπρωχνε ένα καροτσάκι μέσα στο οποίο υπήρχε ένα παιδί, πιθανότατα το παιδί που έχει αποκτήσει με την Εύα Καϊλή.

Qatar Gate: Κλήθηκαν εκ νέου για κατάθεση η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι – Της ζητούν να συνεργαστεί

Από τα βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, είναι ξεκάθαρο ότι κάποια μέλη της αποστολής του Κατάρ γνωρίζουν τους δύο Ιταλούς και μάλιστα ένας από αυτούς δείχνει ιδιαίτερη οικειότητα με τον Τζιόρτζι.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται σε ένα άτομο με λευκό παντελόνι από την ομάδα του λόμπι. Οι τέσσερις μπήκαν στο ασανσέρ. Ήταν 6 το απόγευμα και οι κάμερες εστιάζουν στον όροφο που έμεναν οι Καταριανοί.

Εμφανίστηκε ένας άνδρας στον διάδρομο ο οποίος ήταν μέλος της αποστολής από τη Ντόχα να σπρώχνει μια σχετικά μεγάλη βαλίτσα. Μισή ώρα αργότερα, ο Τζιόρτζι φεύγει από το δωμάτιο σπρώχνοντας το καρότσι και εμφανίζεται στο λόμπι του ξενοδοχείου στο οποίο χαιρετάει ένα άτομο από απόσταση.

Πρόκειται για μια γυναίκα την οποία οι ερευνητές χαρακτηρίζουν ως γνωστή του Τζιόρτζι καθώς με το δάχτυλό της δείχνει το παιδί από μακριά. Λίγα λεπτά αργότερα ο Τζιόρτζι επιστρέφει μόνος του στον τέταρτο όροφο. Μια ώρα αργότερα οι δύο Ιταλοί και ο άνδρας με το λευκό παντελόνι αποχωρούν από τη σουίτα.

Οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν, παρατήρησαν ότι ο χαρτοφύλακας του Παντσέρι ήταν πιο φουσκωμένος από όταν έφτασε στο ξενοδοχείο, επισυνάπτοντας και τη σχετική φωτογραφία. Μπροστά στο ασανσέρ ο άνδρας με τη μεγάλη βαλίτσα αγκαλιάζει τον Τζιόρτζι και επιστρέφει στη σουίτα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ