Κρήτη: Γεννητούρια στο ασθενοφόρο – Δάκρυα χαράς στον δρόμο για το μαιευτήριο

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο μέσα σε ασθενοφόρο, μία 28χρονη γυναίκα από το χωριό Μασιά, κοντά στο Καστέλλι της Κρήτης.

Η 28χρονη βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης και τα νερά της έσπασαν το βράδυ της Τρίτης. Επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Καστελλίου όπου αποφασίστηκε να διακομιστεί άμεσα στο νοσοκομείο. Η 28χρονη επιβιβάστηκε σε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας, συνοδεία δύο γιατρών, ενώ ο πατέρας ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του.

Ωστόσο, το κοριτσάκι φαίνεται πως… βιαζόταν να έρθει στον κόσμο. Αφού εφαρμόστηκαν όλα τα προβλεπόμενα ιατρικά πρωτόκολλα, η 28χρονη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.640 γραμμάρια, μέσα στο ασθενοφόρο, κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη για όσους ήταν παρόντες, όταν άκουσαν το πρώτο κλάμα του μωρού. «Είμαστε σοκαρισμένοι από χαρά, δήλωσε η γενική γιατρός Χαρά Μουρουδή στο neakriti.gr.

Μητέρα και νεογέννητο, που χαίρουν άκρας υγείας, μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Το κοριτσάκι είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ