Εμανουέλ Μακρόν: Το ανώνυμο τηλεφώνημα στην Μπριζίτ – Ντοκιμαντέρ-φωτιά για τον Γάλλο πρόεδρο

Σκανδαλώδεις ισχυρισμούς διατυπώνει πολιτικός σχολιαστής  για τον Εμανουέλ Μακρόν σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στο BFMTV.

Σύμφωνα με τον Nicolas Prisette, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν δέχθηκε ανώνυμο τηλεφώνημα στο οποίο της είπαν ότι ο σύζυγός της, Εμανουέλ Μακρόν ήταν με τον γκέι εραστή του. Παρά τους αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας σε όλες τις συσκευές της, άγνωστος κατάφερε να φθάσει στην 68χρονη Μπριζίτ και φέρεται να της είπε: “Ξέρω πως ο σύζυγός σου αυτήν τη στιγμή είναι με άνδρα”.

Ο πολιτικός σχολιαστής, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, εξέφρασε αυτούς τους ισχυρισμούς του στο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το BFMTV, υπό τον τίτλο “Στην κόλαση των προεδρικών εκστρατειών”. Αυτές οι θεωρίες περιλαμβάνονται στις σκανδαλώδεις φήμες που κατά καιρό διαδίδονται για την προσωπική ζωή του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας, με πιο πρόσφατες αυτές σύμφωνα με τις οποίες η Μπριζίτ Μακρόν είχε γεννηθεί άνδρας. Η Πρώτη Κυρίας της Γαλλίας προσέφυγε στη Δικαιοσύνη για τις φήμες αυτές.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1993, όταν ο 15χρονος Εμανουέλ Μακρόν παρακολουθούσε το μάθημα λογοτεχνίας της 39χρονης καθηγήτριας Μπριζίτ Τρονιέ. Αργότερα, η Μπριζίτ πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της με τον οποίο είχε τρία παιδιά, για χάρη του Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος είναι 24 χρόνια νεότερός της.

Ο γερουσιαστής του κόμματος του Μακρόν, En Marche, François Patriat, επιβεβαίωσε ότι η Μπριζίτ ένιωσε συντετριμμένη από το ανώνυμο τηλεφώνημα σύμφωνα με το οποίο ο 44χρονος σύζυγός της ήταν με εραστή. Όπως είπε ο Patriat, μετά η Μπριζίτ είπε σε φίλους: “Αντιλαμβάνεστε τι τολμούν να λένε; Δεν θα μας χαριστούν! Στεναχωρήθηκα και σοκαρίστηκα αλλά θα συνεχίσουμε”.

Η ηλικιακή διαφορά των 24 ετών ανάμεσα σε Εμανουέλ και Μπριζίτ πάντα προκαλούσε προβλήματα, ιδιαίτερα στην αρχή της σχέσης τους αφού ο Εμανουέλ ήταν ακόμη μαθητής στην Αμιάν, στα βόρεια της Γαλλίας. Η σχέση του με την παντρεμένη καθηγήτρια Μπριζίτ προκάλεσε σκάνδαλο αλλά το ζευγάρι παρέμεινε μαζί και παντρεύτηκε το 2007.

Exit mobile version