Διέρρευσε το εξώφυλλο του Playboy με την υπουργό του Μακρόν

Μία… γεύση από το τεύχος του Playboy που θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα στη Γαλλία, με εξώφυλλο την υφυπουργό Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρλέν Σιαπά, έδωσε το Paris Match.

Playboy vs OnlyFans: Τα «κουνελάκια» επιστρέφουν – Το νέο εγχείρημα στην ψηφιακή εποχή

Η φωτογράφιση της Σιαπά για το Playboy έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις σε μια περίοδο που η χώρα μαστίζεται από διαδηλώσεις διαμαρτυρίας και απεργίες για το συνταξιοδοτικό νομοσχέδιο.

Η πλευρά της Σιαπά επιχείρησε να αιτιολογήσει την απόφαση της έμπιστης τόσο του Μακρόν, όσο και της συζύγου του, Μπριζίτ, αναφέροντας πως «έκανε το εξώφυλλο στο πλαίσιο μιας μεγάλης συνέντευξης, 12 σελίδων, που αφορά κυρίως την ελευθερία των γυναικών, τον φεμινισμό, την πολιτική και την λογοτεχνία».

 

Βουλευτές της αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για «πρόκληση» ωστόσο τονίζουν πως «από εκείνη όλα τα περιμέναμε και δεν μας προκαλεί έκπληξη».

Η Μαρλέν Σιαπά αντέδρασε με tweet το Σάββατο, στο οποίο ανέφερε πως «η υπεράσπιση του δικαιώματος των γυναικών να διαθέτουν το σώμα τους, αφορά τα πάντα και πάντοτε. Στη Γαλλία οι γυναίκες είναι ελεύθερες. Με όλο τον σεβασμό στους οπισθοδρομικούς και στους υποκριτές».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ