Χάρι – Κάρολος: Θερμή τηλεφωνική συνομιλία για τα γενέθλια του βασιλιά – Γιατί παραμένουν «τα σύννεφα» στην σχέση τους

Μία μάλλον “θερμή” τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Χάρι, με αφορμή τα 75α γενέθλιά του βασιλιά της Βρετανίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της mailOnline.

Ο Χάρι, Δούκας του Σάσεξ, πιστεύεται ότι τηλεφώνησε στον πατέρα του χθες, την ημέρα της γιορτής του, για να του ευχηθεί χρόνια πολλά – σε μια κλήση που πιστεύεται ότι ήταν η πρώτη τηλεφωνική συνομιλία πατέρα και γιου εδώ και έξι μήνες, γράφει η βρετανική ιστοσελίδα.

Η Μέγκαν Μαρκλ, η σύζυγος του Χάρι, λέγεται επίσης ότι μίλησε με τον πεθερό της για να μεταφέρει τις ευχές της από την Καλιφόρνια, όπου μένει το τελευταίο διάστημα η τέως πριγκιπική οικογένεια. Και τα παιδιά του ζευγαριού, ο Άρτσι και η Λίλιμπετ, κατέγραψαν ένα βίντεο στο οποίο τραγουδούν τα «χρόνια πολλά» στον βασιλιά παππού τους, όπως ανέφερε η εφημερίδα Telegraph.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα υποστήριξε ότι ο Κάρολος και ο Χάρι θα ξαναμιλήσουν την επόμενη εβδομάδα, καθώς το χθεσινό τους τηλεφώνημα σηματοδότησε μια “αλλαγή” στον τόνο και είναι “σημείο καμπής” στις σχέσεις πατέρα και γιου.

Ωστόσο δεν είναι εύκολο να φύγουν τα σύννεφα στη σχέση του βασιλιλα με τον γιό του. Όπως γράφει η MailOnline, η βασιλική οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με νέους ισχυρισμούς – βόμβα από τον βιογράφο του Χάρι και της Μέγκαν, τον Ομίντ Σκόμπι.

Νέα σύννεφα

Οι καινούργιες αποκαλύψεις που κάνει ο Σκόμπι στο νέο του βιβλίο, με τίτλο «Endgame», αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι ο πρίγκιπας Χάρι “κρατήθηκε στο σκοτάδι” σχετικά με την υγεία της βασίλισσας τις ώρες πριν πεθάνει.

Στο βιβλίο διατυπώνεται ο ισχυρισμός ότι ο Δούκας του Σάσεξ κρατήθηκε στο σκοτάδι σχετικά με την κατάσταση της υγείας της εκλιπούσας γιαγιάς του, Βασίλισσας Ελισάβετ. Ένα απόσπασμα από το βιβλίο υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν ενημερώθηκε για την επιδεινούμενη κατάσταση της υγείας της βασίλισσας τις ώρες πριν από τον θάνατό της.

Και σε ένα απόσπασμα, το οποίο δημοσιεύει το PEOPLE, ο συγγραφέας γράφει: «Οι Σάσεξ δεν είχαν ιδέα ότι το παλάτι του Μπάκιγχαμ σχεδίαζε ήδη τις τελευταίες ώρες της βασίλισσας και τις πρώτες ημέρες της μοναρχίας …»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ