Μάθιου Πέρι: Πώς τον αποχαιρέτησαν τα «Φιλαράκια» του – Οι σπαρακτικές αναρτήσεις για τον «Τσάντλερ»

Με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα «Φιλαράκια» αποχαιρέτησαν στον αγαπημένο τους «Τσάντλερ», Μάθιου Πέρι ο θάνατος του οποίου σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε εκατομμύρια φαν της σειράς – φαινόμενο.

Τζόι: «Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα αδερφέ, είσαι επιτέλους ελεύθερος»

Ο καλύτερος φίλος και  συγκάτοικος του «Τσάλντερ», «Τζόι Τριμπιάνι», Ματ Λε Μπλανκ ανέβασε  στα socila media στιγμιότυπα με μερικές από τις κορυφαίες τηλεοπτικές στιγμές τους όπως και μία φωτογραφία από το «τελετουργικό» που έκαναν οι πρωταγωνιστές πριν από κάθε γύρισμα και έγραψε:

«Μάθιου,

Με βαριά καρδιά λέω αντίο. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά ανάμεσα στις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί σου και να σε αποκαλώ φίλο μου. Πάντα θα χαμογελάω όταν σε σκέφτομαι και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Ποτέ. Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα αδερφέ, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Τόση πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι κρατάς τα 20 δολάρια που μου χρωστάς».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matt LeBlanc (@mleblanc)

Μόνικα: «Μου λείπεις κάθε μέρα»

Η τηλεοπτική σύζυγος του «Τσάντλερ Μπινγκ», «Μόνικα Γκέλερ» , ανήρτησε μία σκηνή που είχε προκαλέσει αίσθηση στους τηλεθεατές της σειράς αφού πρόκειται για την πρώτη φορά που βλέπουμε την Μόνικα και τον Τσάντλερ να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Η σκηνή που έμελλε να «γεννήσει» ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια όλων των εποχών είχε κι αυτή με τη σειρά της τα δικά της bloopers και πως θα μπορούσε να  ήταν αλλιώς αφού περιελάμβανε τον Μάθιου Πέρι, έναν άνθρωπο που είχε σκοπό της ζωής του να σκορπίζει απλόχερα το γέλιο σε φίλους, συνεργάτες αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Αναλυτικά η Κόρτνεϊ Κοξ έγραψε:

«Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή που έζησα μαζί σου Μάτι και μου λείπεις κάθε μέρα. Όταν συνεργάζεσαι με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Μάθιου, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που εύχομαι να μπορούσα να μοιραστώ. Προς το παρόν εδώ είναι μία από τις αγαπημένες μου. Για να δώσω λίγες πληροφορίες, ο Τσάντλερ και η Μόνικα υποτίθεται ότι θα είχαν ένα one night stand στο Λονδίνο. Αλλά λόγω της αντίδρασης του κοινού, έγινε η αρχή της ερωτικής τους ιστορίας. Σε αυτή τη σκηνή, πριν ξεκινήσουμε το γύρισμα, μου ψιθύρισε μια αστεία ατάκα για να την πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και ευγενικός».

Ρέιτσελ: «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ. Σου μιλάω κάθε μέρα…»

Το «αντίο» της «Ρέιτσελ Γκριν» στον «Τσάντλερ», τον Μatty όπως τον αποκαλεί στην ανάρτησή της, περιλαμβάνει ένα μακροσκελές κείμενο, κάποια στιγμιότυπα από την τηλεοπτική τους συνύπαρξη αλλά και ένα screenshot από τη μεταξύ τους συνομιλία στην οποία ο Μάθιου Πέρι της γράφει  πως έφτιαξε η μέρα του επειδή την έκανε να γελάσει.

Αναλυτικά η Τζένιφερ Άνιστον έγραψε:

«Ω φίλε αυτό με έχει κόψει βαθιά… Το να πρέπει να αποχαιρετήσω τον Matty μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξαναζήσει. Όλοι βιώνουμε την απώλεια κάποια στιγμή της ζωής μας. Απώλεια ζωής ή απώλεια αγάπης. Το να μπορείς πραγματικά να ΚΑΘΕΣΑΙ σε αυτή τη θλίψη, σου επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές χαράς και ευγνωμοσύνης που αγάπησες κάποιον τόσο βαθιά. Και τον αγαπήσαμε βαθιά. Ήταν μέρος του DNA μας.

Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Αυτή ήταν μια εκλεκτή οικογένεια που άλλαξε για πάντα την πορεία του ποιοι ήμασταν και ποιος θα ήταν ο δρόμος μας. Για τον Matty, ήξερε ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελάνε. Όπως είπε και ο ίδιος, αν δεν άκουγε το “γέλιο” νόμιζε ότι θα πεθάνει. Η ζωή του κυριολεκτικά εξαρτιόταν από αυτό. Και πραγματικά κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό. Μας έκανε όλους να γελάμε. Και να γελάμε δυνατά. Τις τελευταίες εβδομάδες, κλαίω με λυγμούς πάνω από τα μηνύματά μας. Για γέλια και για κλάματα και μετά πάλι γέλια. Θα τα κρατήσω για πάντα. Βρήκα ένα μήνυμα που μου έστειλε από το πουθενά μια μέρα. Τα λέει όλα. (Δείτε το δεύτερο slide… )

Matty, σ’ αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι εντελώς ήσυχος και χωρίς πόνο. Σου μιλάω κάθε μέρα… μερικές φορές σχεδόν μπορώ να σε ακούσω να λες “θα μπορούσες να ΕΙΣΑΙ πιο τρελή; ” Ξεκουράσου μικρέ αδερφέ. Πάντα μου έφτιαχνες τη μέρα…».

Ρος: «Θα μπορούσαν να ΥΠΑΡΧΟΥΝ κι άλλα σύννεφα;»

Στην χαρακτηριστική ομιλία του «Τσάντλερ», που έμελλε να αλλάξει τον τρόπο ομιλίας πολλών Αμερικανών την περίοδο προβολής της σειράς, αναφέρθηκε και ο Ντέιβιντ Σουίμερ.

Ο «Ρος Γκέλερ» αποφάσισε να μοιραστεί μία φωτογραφία από το δεύτερο έτος των κοινών φοιτητικών τους χρόνων με τον «Τσάντλερ» και να γράψει:

«Μάτι, σε ευχαριστώ για τα δέκα απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το άψογο κωμικό σου timing και την ερμηνεία σου.

Θα μπορούσες να πάρεις μία απλή γραμμή από το σενάριο και να την μετατρέψεις σε ό,τι ήθελες εσύ, με αποτέλεσμα να γίνει τόσο εντελώς πρωτότυπο και απρόσμενα αστείο, που εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να εκπλήσσει.

Και είχες καρδιά. Ήσουν γενναιόδωρος και το μοιράσθηκες αυτό μαζί μας, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μία οικογένεια από έξι ανθρώπους που δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους. Αυτή η φωτογραφία είναι από μία από τις αγαπημένες μου στιγμές, μαζί σου. Τώρα, με κάνει να χαμογελώ και να θρηνώ ταυτόχρονα.

Σε φαντάζομαι εκεί ψηλά, κάπου, με το ίδιο λευκό κοστούμι, τα χέρια στις τσέπες, να κοιτάς γύρω και να λες: “Θα μπορούσαν να υπάρχουν κι άλλα σύννεφα;”».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Schwimmer (@_schwim_)

«Σε ευχαριστώ για τα καλύτερα 10 χρόνια που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος»

Με μία φωτογραφία polaroid και ένα συγκινητικό κείμενο για το δικό τους, ξεχωριστό «δέσιμο», αποχαιρέτησε δημόσια η Λίζα Κούντροου, η τηλεοπτική «Φοίβη Μπουφέι», τον καλό της φίλο και συνάδελφο Μάθιου Πέρι, τον τηλεοπτικό «Τσάντλερ».

Η Λίζα Κούντροου και ο Μάθιου Πέρι είχαν έναν πολύ ισχυρό δεσμό με την ηθοποιό να προλογίζει μάλιστα και την αυτοβιογραφία του Πέρι με τίτλο, «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing», η οποία κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος.

Aναλυτικά η Λίζα Κούντροου έγραψε: 

«Γυρίσαμε τον πιλότο του “Friends like us”, μας πρόβαλαν αμέσως, ήμασταν στα Upfonts του ΝBC. Έπειτα… πρότεινες να παίξουμε πόκερ και το έκανες τόσο διασκεδαστικό όσο δενόμασταν. Σε ευχαριστώ για αυτό. Σε ευχαριστώ που με έκανες να γελάω τόσο πολύ με κάτι που είπες, που πονούσαν οι μύες μου και δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Σε ευχαριστώ για την ανοιχτή σου καρδιά σε μια σχέση για έξι που απαιτούσε συμβιβασμό. Και πολλή “κουβέντα”. Σε ευχαριστώ που εμφανίστηκες στη δουλειά όταν δεν ήσουν καλά και μετά ήσουν λαμπρός. Σε ευχαριστώ για τα καλύτερα 10 χρόνια που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες. Σε ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα για τη ΧΑΡΑ και την ΑΓΑΠΗ γνωρίζοντάς σε. Ευχαριστώ για τον χρόνο που είχα μαζί σου, Μάθιου.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Kudrow (@lisakudrow)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ