Bryan Johnson: Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας υποβάλλεται σε θεραπεία για να έχει σεξουαλική ζωή 18χρονου

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας Bryan Johnson, με εμμονή με την αντιγήρανση, αποκάλυψε ότι έχει αντιστρέψει τη γήρανση στο πέος του κατά 15 χρόνια, υποβάλλοντας σε «επώδυνη» θεραπεία σοκ τα γεννητικά του όργανα.

Bryan Johnson: Η περίεργη φράση που επαναλαμβάνει ο μεγιστάνας που θέλει να νικήσει τον χρόνο, κάθε φορά που οδηγεί

Ο Bryan Johnson, ένας 46χρονος βιοχάκερ που ξοδεύει 2 εκατομμύρια δολάρια σε διάφορες θεραπείες κάθε χρόνο για να καταπολεμήσει τον χρόνο, είπε ότι εργάζεται επίσης σκληρά για να διατηρήσει τον ανδρισμό του σε πλήρη ισχύ για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος είπε ότι παρεμπόδιζε την στυτική δυσλειτουργία μέσω της «εστιασμένης θεραπείας κρουστικών κυμάτων», είπε ο Τζόσον σε ένα επεισόδιο του podcast του Diary of a CEO που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.

Bryan Johnson: Ο μεγιστάνας που θέλει να νικήσει τον χρόνο κοιμάται σε άδειο υπνοδωμάτιο – Άφησε μέσα μόνο 3 πράγματα

«Υπάρχει αυτή η τεχνολογία – έχετε ένα ραβδί και κάθεστε σε μια καρέκλα και ο τεχνικός χρησιμοποιεί το ραβδί και βασικά χτυπά το πέος σας μέσω ακουστικής τεχνολογίας», εξήγησε ο Johnson.

«Είναι μια τεχνολογία που έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και χρησιμοποιείται επίσης για τη στυτική δυσλειτουργία», σημείωσε, προσθέτοντας ότι επί του παρόντος δεν αντιμετωπίζει σεξουαλική δυσλειτουργία.

Τα σοκ, τα οποία δεν είναι ηλεκτρικά, λειτουργούν παρόμοια με τις προπονήσεις δημιουργώντας «μικροτραυματισμούς», τους οποίους ο μυς στη συνέχεια αναδομεί, είπε.

Η θεραπεία είναι «επώδυνη», ανέφερε, περιγράφοντας τον πόνο ως 7/10 — αλλά 9/10 «στο άκρο».

«Έχω σοκαριστεί από τα αποτελέσματα. Τώρα είναι δύο μήνες που την κάνω. Η υποκειμενική μου εμπειρία είναι σαν το πέος μου να έχει γίνει 15 χρόνια νεότερο», επεσήμανε ο Bryan Johnson.

Την ίδια στιγμή που υποβάλλεται σε θεραπεία στα γεννητικά του όργανα, έχει αρχίσει να παρακολουθεί τον αντίκτυπό της στις νυχτερινές του στύσεις. Στο πρόγραμμα, έδειξε τη μικρή συσκευή αισθητήρα που δένει στο πέος του για να μετρήσει τη διάρκεια και τη δύναμη των στύσεών του για περίπου 3-5 νύχτες στη σειρά κάθε μήνα περίπου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zero (@bryanjohnson_)

Τα δεδομένα για τις στύσεις είναι σημαντικά, διευκρίνισε, γιατί «αντιπροσωπεύουν την ψυχολογική υγεία, την καρδιολογική υγεία». «Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι οι νυχτερινές στύσεις είναι στην πραγματικότητα ένας σημαντικός δείκτης υγείας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επί του παρόντος, ο Τζόνσον είπε ότι οι μέσες νυχτερινές του στύσεις διαρκούν περίπου δύο ώρες και 12 λεπτά – κάτι που αντιστοιχεί περίπου στη «χρονολογική του ηλικία».

«Για να φτάσω στο επίπεδο ενός 18χρονου θα χρειαζόμουν τρεις ώρες και 30 λεπτά νυχτερινές στύσεις. Αυτός είναι λοιπόν ο στόχος που προσπαθούμε να πετύχουμε», υπογράμμισε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zero (@bryanjohnson_)

Ο Bryan Johnson έχει ανατρέψει… τον χρόνο με τις ακραίες μεθόδους, οι οποίες περιλαμβάνουν μια απίστευτα αυστηρή δίαιτα και πρόγραμμα άσκησης.

Λαμβάνει 111 συμπληρώματα την ημέρα, με την ελπίδα να κάνει τελικά όλα τα κύρια όργανά του – συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, του συκωτιού, των νεφρών, των δοντιών, του δέρματος, των μαλλιών, του πέους και του ορθού – να λειτουργήσουν όπως ήταν στα τέλη της εφηβείας του.

Ποιος είναι ο Bryan Johnson

Ο Bryan Johnson έγινε γνωστός στον κόσμο της τεχνολογίας σε ηλικία 30 ετών, όταν πούλησε την εταιρεία επεξεργασίας πληρωμών Braintree Payment Solutions στο EBay για 800 εκατομμύρια δολάρια μετρητά. Σήμερα έχει δημιουργήσει την εταιρεία Blueprint για να τον βοηθήσει να πετύχει τον στόχο, που πολύ χαρακτηρίζουν ακατόρθωτο, να νικήσει τον χρόνο και τον θάνατο.

Ο Bryan, που αυτοαποκαλείται «επαγγελματίας αθλητής αναζωογόνησης», γελάει όταν τον ρωτάνε αν εκνευρίζεται όταν οι άνθρωποι τον χαρακτηρίζουν «ναρκισσιστή». «Οι haters θα μισούν πάντα, αλλά για μένα το σημάδι της ιδιοφυΐας είναι να χτυπάς έναν στόχο που κανείς άλλος δεν μπορεί να δει» σχολιάζει.

Πρόσφατα ο Guardian τον είχε επικρίνει σε άρθρο του για το γεγονός ότι φαίνεται να μην μπορεί να συμβιβαστεί με την θνητότητα του. Μάλιστα αρθρογράφος της εφημερίδας σημείωσε ότι η ανθρωπότητα θα κάνει βήματα για να βοηθήσει τους ανθρώπους να διατηρούνται νέοι αλλά σίγουρα αυτό δεν θα γίνει με το να τρώει κάποιος αλεσμένα λαχανικά σαν μωρό.

Ο λογαριασμός του στο twitter είναι γεμάτος με φράσεις για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης αλλά και αναρτήσεις για την σωματική και ψυχική υγεία του. «Για να ξεπεράσω την χρόνια κατάθλιψη έμαθε να μην ενδιαφέρομαι για το τι σκέφτεται το μυαλό μου. Γνωρίζοντας ότι άλλα μυαλά ήταν παρόμοια με το δικό μου, ήταν εύκολο τότε να σταματήσω να νοιάζομαι για το τι σκέφτονται οι άλλοι», έγραψε ο Bryan Jonhson.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ