Bryan Johnson: «Δεν μπορώ να βρω σύντροφο» – Οι… δυσκολίες του δισεκατομμυριούχου που θέλει να «παγώσει» τον χρόνο

Ο 45χρονος μεγιστάνας Bryan Johnson, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να διατηρηθεί νέος συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ. Ο δισεκατομμυριούχος έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων για την ζωή και την απόφαση του να νικήσει τον χρόνο και να έχει σώμα 18χρονου. Χρειάζονται αρκετές θυσίες αλλά όπως λέει μία από αυτές είναι ότι δυσκολεύεται να βρει μια σύντροφο.

Ξοδεύει 2 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο σε μια προσπάθεια να επιβραδύνει το βιολογικό του ρολόι.

Η δέσμευσή του στη ρουτίνα του – που περιλαμβάνει συγκεκριμένη ώρα ύπνου στις 20:30, τρώει 2.250 θερμίδες μία φορά την ημέρα μεταξύ 6 π.μ. και 11 π.μ. και τέσσερις έως πέντε ώρες «συγκεντρωμένης σκέψης» – δεν τον κάνει τον πιο διαθέσιμο ρομαντικό σύντροφο. «Είμαι ελεύθερος», είπε ο γκουρού της τεχνολογίας στο podcast του Seven Bartlett «Diary of a CEO». 

«Σε περιστάσεις που προσπάθησα να βγω ραντεβού, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να τους δώσω μια λίστα με 10 πράγματα, όπως, «Εδώ είναι όλα τα πράγματα που θα μισήσεις σε μένα και [όλα αυτά που] ίσως με κάνουν ακατάλληλο σύντροφο για σένα». Είναι μεγάλη υπόθεση», τόνισε ο Johnson, ο οποίος έχει καταγωγή από το Πρόβο της Γιούτα, και τώρα ζει στην Καλιφόρνια.

Ένα πράγμα για το οποίο μπορούν να είναι σίγουρες οι γυναίκες που θα βγουν σε ραντεβού μαζί του είναι ότι δεν προσπαθεί να κοιμηθεί μαζί τους… Δίνει προτεραιότητα στον ύπνο σε σχέση με μια νύχτα πάθους.

«Μόλις ξυπνήσεις, το να ξανακοιμηθείς είναι πολύ δύσκολο – επομένως είναι εξαιρετικά δύσκολο όταν πρέπει να συντονιστείς με άλλον άνθρωπο», είπε ο Τζόνσον, ο οποίος επίσης ισχυρίζεται ότι παρακολουθεί το πόσες στύσεις, μπορεί να έχει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δεδομένου ότι ο ύπνος είναι τόσο σημαντικός γι ‘αυτόν, θα προτιμούσε η πιθανή σύντροφός του να κοιμάται σε διαφορετικό δωμάτιο από αυτόν. 

«Έχω χτίσει τη ζωή μου γύρω από τον ύπνο. Αυτό είναι το αντίθετο των πολιτιστικών κανόνων. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα αλλάξουν την ώρα του ύπνου τους, αν θέλουν να βγουν έξω με φίλους», περιέγραψε. Ενώ ο Τζόνσον ήταν κάποτε πρόθυμος να καθίσει για ένα χαλαρωτικό κρασί, αργότερα έκοψε το ποτό επειδή δεν ήθελε τις θερμίδες. «Ο γιος μου και εγώ έχουμε ένα πρωτόκολλο στο σπίτι όπου δεν ανταλλάσσονται φράσεις όπως «Καλημέρα. Πώς είσαι;», τόνισε ο 45χρονος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zero (@bryanjohnson_)


Όπως σημειώνει θα προτιμούσε να μην μιλάει καθόλου κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου πολλών ωρών που προορίζεται για «συγκεντρωμένη σκέψη».

«Πηγαίνω νωρίς για ύπνο, ξυπνάω νωρίς και έχω αυτές τις τέσσερις ή πέντε ώρες συγκεντρωμένης σκέψης όπου μπορώ να σκεφτώ και να κάνω σχέδια και να είμαι όσο πιο νηφάλιος γίνεται» συνέχισε. «Εξερευνώ τον εαυτό μου σε βαθιά επίπεδα» συμπλήρωσε.

Τι υποστήριξε η πρώην σύντροφός του

Η πρώην σύντροφός του, η ηθοποιός της τηλεόρασης Taryn Southern, ισχυρίστηκε σε μήνυση το 2021 ότι ο Johnson την ανάγκασε να αποδεχτεί τον φιλόδοξο τρόπο ζωής του και την έδιωξε από το σπίτι του όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η σχέση τους έληξε το 2019. Ο Johnson ισχυρίστηκε ότι η Southern προσπαθούσε να τον εκβιάσει.

Ο 45χρονος έκανε την περιουσία του στα 30 του όταν πούλησε την εταιρεία επεξεργασίας πληρωμών Braintree Payment Solutions στο PayPal για 800 εκατομμύρια δολάρια. Ο Τζόνσον, που δεν ήταν πάντα φανατικός της υγείας και της νεότητας, υπέφερε από κατάθλιψη, πήρε διαζύγιο και εγκατέλειψε τον Μορμονισμό. Μόλις βίωσε σκέψεις αυτοκτονίας το 2020 αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο ζωής του, κάτι που υποψιαζόταν ότι συνέβαλε στην κακή ψυχική του κατάσταση. Τότε ξεκίνησε την αυστηρή αντιγηραντική του αγωγή, το Project Blueprint. 

Ένα από τα hack του περιελάμβανε την ανταλλαγή αίματος με τον τότε 17χρονο γιο του Talmage και με τον 70χρονο πατέρα του Richard. Ωστόσο, διέκοψε τη θεραπεία αφού δεν είδε κανένα όφελος από αυτήν. Πιστεύει ότι η τρέχουσα βιολογική του ηλικία είναι 36, έχει δέρμα 28 ετών και πνευμονική ικανότητα και φυσική κατάσταση ενός 18χρονου. Προβλέπει επίσης ότι θα ζήσει μέχρι τα 200 — κάτι που θα μπορούσε να φέρει μια νέα προοπτική στη φράση «Μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zero (@bryanjohnson_)

Τα «κλειδιά» της αιώνιας νιότης

Τα «κλειδιά» της αιώνιας νιότης είναι ότι κοιμάται καθημερινά την ίδια ώρα, δεν τρώει ποτέ μετά τις 11 το πρωί και λαμβάνει 111 χάπια ημερησίως.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι ο βασικός στόχος του για τον 21ο αιώνα είναι να μην πεθάνει καθώς κάνει τα πάντα για να παρατείνει την ζωή του. «Εξεγείρομαι εναντίον της κουλτούρας του θανάτου», είπε ο Bryan Johnson.

Παίρνει αποφάσεις μέσω ενός αλγόριθμου και ποτέ δεν χρησιμοποιεί το μυαλό του. Πηγαίνει κάθε μέρα για ύπνο στις 20:30 και όταν ξυπνάει δεν μιλάει σε κανέναν για τις επόμενες 4 με 5 ώρες. «Έχω χτίσει την ζωή μου γύρω από τον ύπνο», είπε ο Bryan Johnson. Καθημερινά λαμβάνει αυστηρά 2.250 θερμίδες μόνο από φυτική διατροφή, η οποία καταναλώνεται πάντα από τις 6 έως τις 11 το πρωί.

Κάθε χρόνο ο δισεκατομμυριούχος ξοδεύει περίπου 2 εκατ. δολάρια σε μία ομάδα με περισσότερους από 30 γιατρούς και ιατρικούς επιστήμονες που ελέγχουν κάθε ένα από τα όργανα του σώματος του. Στόχος τους είναι να βοηθήσουν το σώμα του 45χρονου μεγιστάνα να επιστρέψει στα επίπεδα του σώματος ενός 18χρονου.

Ο Bryan, που αυτοαποκαλείται «επαγγελματίας αθλητής αναζωογόνησης», γελάει όταν τον ρωτάνε αν εκνευρίζεται όταν οι άνθρωποι τον χαρακτηρίζουν «ναρκισσιστή». «Οι haters θα μισούν πάντα, αλλά για μένα το σημάδι της ιδιοφυΐας είναι να χτυπάς έναν στόχο που κανείς άλλος δεν μπορεί να δει» σχολιάζει.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ