Βίντεο: Ηλικιωμένος «μπούκαρε» με το αυτοκίνητο σε δύο καταστήματα

Το βίντεο δείχνει έναν ηλικιωμένο οδηγό να τρακάρει επανειλημμένα το αυτοκίνητό του σε επιχειρήσεις στη Λουιζιάνα προτού φύγει από το σημείο, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Ο 78χρονος άνδρας προσπαθούσε να παρκάρει για ένα ραντεβού στο Babin Physical Therapy στο Kenner την Τρίτη, όταν ξαφνικά έφυγε προς τα εμπρός και κατέστρεψε μια κολόνα, ανέφερε η αστυνομία στο WDSU .

Στη συνέχεια, ένας περαστικός τράβηξε βίντεο καθώς το αυτοκίνητο ανέβηκε στο κράσπεδο και γύρισε. Στη συνέχεια με όπισθεν έπεσε στο διπλανό κατάστημα οπτικών.

«Φαίνεται σαν μια βόμβα να εξερράγη στο μέρος, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ένα μικρό αυτοκίνητο που κατέστρεψε το μαγαζί», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Ρόμπερτ Μπούβερ. Τα πλάνα έδειξαν το βαριά κατεστραμμένο λευκό σεντάν να απομακρύνεται με ταχύτητα με τον μπροστινό του προφυλακτήρα να λείπει και τον πίσω να κρέμεται.

«Προφανώς πανικοβλήθηκε, οπότε θα ήταν ωραίο να είχε μείνει, αλλά η αστυνομία του Κένερ τον έπιασε», είπε ο Μπούβερ. «Νομίζω ότι πανικοβλήθηκε» πρόσθεσε.

Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς στο περιστατικό. Η αστυνομία είπε ότι ο οδηγός μπορεί να υπέστη κάποιο ιατρικό επεισόδιο επειδή ήταν αποπροσανατολισμένος και δεν μπορούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. Δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και το ατύχημα παραμένει υπό διερεύνηση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ