Αστυνομικός κατέρρευσε σε live μετάδοση – Του επιτέθηκαν εκατοντάδες μέλισσες

Βίντεο που τραβήχτηκε από ελικόπτερο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού στις ΗΠΑ κατέγραψε τη συγκλονιστική στιγμή που ένας αστυνομικός κατέρρευσε στο έδαφος έπειτα από επανειλημμένα τσιμπήματα από ένα σμήνος θυμωμένων μελισσών στο Λος Άντζελες.

Το SkyFox του Fox 11 βρισκόταν πάνω από τη γειτονιά Encino αργά το απόγευμα της Δευτέρας όταν απαθανάτισε τη δραματική επίθεση μελισσών.

Ένας ένστολος εθελοντής του Αστυνομικού Τμήματος του Λος Άντζελες προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητό του γύρω στις 16:00 όταν οι μέλισσες τον στρίμωξαν.

Στα πλάνα, ο άνδρας φαίνεται να προσπαθεί να διώξει τα έντομα που βουίζουν γύρω από το πρόσωπό του και προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει από αυτά.

Έπειτα από επανειλημμένα τσιμπήματα, χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο έδαφος, χτυπώντας το κεφάλι του στην άσφαλτο. Στη συνέχεια, ο άνδρας φαίνεται να κινεί τα πόδια του και να παλεύει να τραβήξει τον εαυτό του.

«Δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά για αυτές τις μέλισσες να είναι τόσο θυμωμένες, να θέλουν να σε σκοτώσουν», είπε ο Izak Kharrazi της All Valley Honey & Bee, μιας εταιρείας απομάκρυνσης εντόμων που κλήθηκε να βοηθήσει με την κατάσταση στο CBS News Los Angeles. Οι κάτοικοι τονίζουν ότι οι μέλισσες έχουν κάνει την ζωή τους κόλαση τις τελευταίες ημέρες.

Ο άνδρας νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ