Νέα δήλωση Μπελέρη μέσα από τη φυλακή

Νέα δήλωση μέσα από τη φυλακή έκανε ο Δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης. 

Φρέντι Μπελέρης: Στην Αλβανία με εντολή Δένδια ο γγ του ΥΠΕΞ

Του Μίλτου Σακελλάρη

«Μεγαλειώδης νίκη! Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την αμέριστη και αδιάκοπη στήριξη σας! Η νίκη αυτή ανήκει σε εσάς!», ανέφερε μέσω των συνεργατών του.

«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι οι πολίτες της Χιμάρας και εγώ ως Δήμαρχος, πρώτος μεταξύ ίσων, περπατάμε ενωμένοι για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί, υπερασπιζόμενοι την Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα!», ανέφερε σε ανάρτηση του.

Η συνάντηση του Φρέντι Μπελέρη με τον γιο του

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, που παραμένει κρατούμενος και παράλληλα είναι ο μεγάλος θριαμβευτής των δημοτικών εκλογών στη Χειμάρρα.

Ο γιος του νέου δημάρχου Χειμάρρας τόνισε αρχικά ότι η επικοινωνία με τον πατέρα του είναι προβληματική, καθώς μπόρεσε να του μιλήσει τηλεφωνικά μόνο μια φορά την περασμένη Πέμπτη όταν συνελήφθη και να τον δει μόλις για 5 λεπτά χθες, Τρίτη.

«Ο πατέρας μου είναι ψυχολογικά βράχος ευτυχώς. Τον ενημέρωσα για τα ευχάριστα και χάρηκε γιατί είναι ένας κόπος πάρα πολλών ετών», είπε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, συμπληρώνοντας ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας.

«Θέλουμε τη βοήθεια της Ελλάδας και της Ευρώπης για να αποτραπούν τα όποια σχέδια της αλβανικής κυβέρνησης .Είναι άδικο αυτό το πράγμα», τόνισε και πρόσθεσε πως «οι δικηγόροι μας διαβεβαιώνουν πως στη δικογραφία δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε βάρος του πατέρα μου».

«Ο Ράμα τις τελευταίες 10 ημέρες είχε αναλάβει προσωπικά το θέμα της Χειμάρρας, χρησιμοποιούσε πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς και προσπαθούσε να πολώσει το κλίμα, μιλώντας με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τόσο για τον πατέρα μου όσο και για το σύνολο της ομογένειας .Έλεγε ότι “δεν θα επιτρέψω να μην κερδίσω την Χειμάρρα”», υπογράμμισε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη.

«Αυτό που έγινε στη Χειμάρρα θα γραφτεί στην ιστορία. Θα ήταν πολύ μεγαλύτερη νίκη αν δεν είχαν γίνει όλα αυτά τις τελευταίες μέρες. αν οι εκλογές ήταν ελεύθερες η νίκη θα ήταν πολύ μεγαλύτερη. Τον ενημέρωσα ότι το κύμα συμπαράστασης έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις», κατέληξε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ