Champions League: Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης για μία θέση στον τελικό

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τις Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης που κοντράρονται στον επαναληπτικό του 1-1 στην Ισπανία, με έπαθλο μία θέση στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, όπου βρίσκεται ήδη από χθες η Ίντερ.

Champions League: Ίντερ – Μίλαν 1-0 – Ο «Il Toro» «εκτέλεσε» τον Μενιάν κι έστειλε τους «νερατζόυρι» στον τελικό

Κάλλιστα το συγκεκριμένο ζευγάρι θα μπορούσε να αποτελεί το ζευγάρι του τελικού και είναι αλήθεια ότι η ομάδα που θα προκριθεί θα είναι και το φαβορί για την κατάκτηση. Από την μία υπάρχει η Μάντσεστερ Σίτι που υπερτερεί σε ποιότητα και σε βάθος πάγκου και από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης που είναι το απόλυτο αφεντικό του Champions League.

Γκουαρντιόλα: «Πρέπει παίξουμε καλύτερα για να περάσουμε την Ρεάλ»

Pamestoixima.gr: Με «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» οι ρεβάνς του Champions League

Οι “πολίτες” προέρχονται από το επιβλητικό 3-0 στην έδρα της Έβερτον όπου η ομάδα παρατάχθηκε με αλλαγές στην ενδεκάδα. Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά ζητήματα μοναδικός απόντας είναι ο Νέιθαν Ακέ. «Γνωρίζουμε τη σημασία του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά πρέπει να το ζήσεις απολαμβάνοντας τη στιγμή.  Είναι στα χέρια μας, απλά πρέπει να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Έχω πολύ θετικό συναίσθημα. Απέναντί μας θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα παίξει ένα υπέροχο παιχνίδι.  Για να περάσουμε πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από την προηγούμενη εβδομάδα», τόνισε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Στον αντίποδα η Ρεάλ Μαδρίτης πέρα από το αγωνιστικό σκέλος καλείται να νικήσει και να πάρει την πρόκριση στην έδρα του αντιπάλου επί αγγλικού εδάφους. Όμως αυτό είναι κάτι που έχει ξανακάνει. Το περασμένο Σαββατοκύριακο η “βασίλισσα” νίκησε 1-0 την Χετάφε σε ένα ματς χωρίς σημασία, καθώς το πρωτάθλημα κατέληξε στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, στο αποψινό σημαντικό παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα έχει σημαντικές απουσίες, καθώς ο Καρβαχάλ εξέτισε την ποινή καρτών ενώ και οι Μπενζεμα, Καμαβινγκά και Αλάμπα που είχαν μικροτραυματισμούς είναι πλέον έτοιμοι.

Τηλεθέαση: Debate ή Champions League; – Αυτή ήταν η επιλογή των τηλεθεατών

Αντσελότι:«Αν είναι δεχθούμε γκολ ας γίνει νωρίς για να αντιδράσουμε»

«Δεν σκεφτόμαστε μόνο τον Χάλαντ, υπάρχει επίσης ο Ντε Μπρόινε, ο Γκουντογκάν, ο Μαχρέζ. Το σίγουρο είναι πως αν βάλουν γκολ, καλύτερα να το κάνουν από νωρίς. Έτσι θα έχουμε περισσότερο χρόνο να αντιδράσουμε. Ξέρουμε πως είναι πιθανό η Σίτι να σκοράρει στα πρώτα λεπτά. Όλοι ξέρουμε τι συνέβη πέρυσι. Το σίγουρο είναι πως θα δούμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι…», ανέφερε ο Κάρλο Αντεσλότι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ