Αρραβωνιάστηκαν η Τίφανι Τραμπ και ο Μάικλ Μπούλος – Ο έρωτάς τους “γεννήθηκε” στη Μύκονο – ΦΩΤΟ

Μπορεί σήμερα να είναι η τελευταία ημέρα του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, όμως η κόρη του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ, Τίφανι, είναι ιδιαίτερα χαρούμενη.

Η 27χρονη Τίφανι ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της, Μάικλ Μπούλος. Με ανάρτησή της στα social media, η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε πως αισθάνεται ευλογημένη και ενθουσιασμένη για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της.

Την ανάρτηση συνόδευσε με μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται η ίδια να φοράει το διαμαντένιο μονόπετρο δαχτυλίδι του αρραβώνα, έχοντας αγκαλιά τον Μάικλ Μπούλος. Μάλιστα η φωτογραφία είναι τραβηγμένη μέσα στον Λευκό Οίκο.

Ο 23χρονος δισεκατομμυριούχος, Μάικλ Μπούλος είναι ο κληρονόμος του ομίλου Boulos Enterprises, γεννήθηκε στον Λίβανο και μεγάλωσε στη Νιγηρία πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ για να βρίσκεται κοντά στην Tiffany. “Σε αγαπώ αγάπη μου ” έγραψε κάτω από την ανάρτηση της Τίφανι, ο Μπούλος, ο οποίος ανέβασε τη φωτογραφία τους στο Instagram.

H κόρη του Ντόναλντ Τραμπ και ο Μάικλ Μπούλος γνωρίστηκαν τον Ιούλιο του 2018, ενώ η Τίφανι βρισκόταν στη Μύκονο για διακοπές μαζί με τη Λίντσεϊ Λόχαν. Οι δυο τους “έδεσαν” από την πρώτη στιγμή και επισκέφθηκαν τη Μύκονο και το καλοκαίρι του 2019.

Exit mobile version