Αλβανία: Ο έκπτωτος Πρίγκιπας της Αλβανίας τσακώνεται με την πρώην σύζυγο του και καταγράφει τον καβγά

Τον γύρο του διαδικτύου στην Αλβανία κάνει βίντεο στο οποίο φαίνεται ο έκπτωτος πρίγκιπας της Αλβανίας Λέκα, να δέχεται επίθεση από την πρώην σύζυγο του ηθοποιό, Έλια Ζαχαρία, παρουσία του 73χρονου πατέρα της Γκέργκι Πολίκρον Ζαχάρια στο σπίτι της.

Τα πλάνα που κυκλοφόρησαν μετά το συμβάν έδειχναν ξεκάθαρα μόνο τη στιγμή που η πρώην σύζυγος  χτυπούσε και έβγαζε βίαια τον «Πρίγκιπα» από το διαμέρισμα.

Μετά το περιστατικό το πρώην ζευγάρι, κατέφυγε στην Αστυνομία όπου και αλληλομηνύθηκαν, ενώ το περιστατικό διερευνάται από την εισαγγελία.

Τι προηγήθηκε

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται να λέει η Έλια Ζαχαρία, πρώην σύζυγος του έκπτωτου Πρίγκιπα της Αλβανίας, είχε προηγηθεί συμβάν κατά το οποίο ο Λέκα είχε διαπληκτιστεί και στη συνέχεια είχε χειροδικήσει κατά του πρώην πεθερού του. Ωστόσο προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η πρώην σύζυγος κατηγορεί τον έκπτωτο πρίγκιπα ότι έχει παραπλανήσει τον κόσμο σε ότι αφορά την μόρφωση του, καθώς έχει τελειώσει την 4η δημοτικού.

«Άγγιξες τον πατέρα μου που σε τάιζε με το χέρι του. Πυροβόλησες τον πατέρα σου που είναι 70 ετών. Πυροβόλησες τον μπαμπά μου, θα σε πάω στο δικαστήριο, μην είσαι το θύμα. Χτυπήσατε τον πατέρα μου. Δεν έχεις σχολείο, έχεις μόνο τέσσερις βαθμούς και ήσουν σύμβουλος του Προέδρου της χώρας. Παραποιήσατε τα στοιχεία, είπατε στο αλβανικό κράτος ότι είστε μορφωμένοι».

Ο πρίγκιπας κατέγραψε αυτή τη στιγμή βίας και κατέθεσε το υλικό στην αστυνομία, όπου υπέβαλε καταγγελία και ζήτησε εντολή προστασίας. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε και στο νοσοκομείο «Μητέρα Τερέζα» για ιατρική περίθαλψη.

 

Η ανακοίνωση του Παλατιού για το περιστατικό

Η αλβανική βασιλική αυλή εξέδωσε ομοίως ανακοίνωση για τον καβγά και κατηγόρησε την αστυνομία για τη διαρροή του υλικού.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο πρίγκιπας Λέκα το απόγευμα της 5ης Μαρτίου δέχθηκε σωματική επίθεση με αντικείμενα από την πρώην σύζυγό του και τον πρώην πεθερό του και τα βίντεο αυτής της στιγμής έχουν δημοσιοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα βίντεο έχουν κατατεθεί μόνο στο αστυνομικό τμήμα από τον πρίγκιπα Λέκα ως υλικό αποδεικτικό στοιχείο για τη βία που του ασκήθηκε. Όμως, παρότι θεωρήθηκε μυστικό, το υλικό αυτό, μαζί με τη δήλωση, κυκλοφόρησε ευρέως στα κοινωνικά δίκτυα και στα μέσα ενημέρωσης, μεταδίδοντας δυσάρεστες εικόνες και με βίαιο περιεχόμενο. Ο βασιλικός οίκος εκφράζει βαθιά απογοήτευση για τα όργανα επιβολής του νόμου που υποπτευόμαστε ότι παραβίασαν το δικαίωμα στην ανωνυμία διανέμοντας βίντεο τρίτων. Ζητάμε επίσης την παρέμβαση της αστυνομίας και των αρμόδιων οργάνων για τη διαγραφή αυτών των εικόνων από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα μέσα ενημέρωσης».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ