Άλεκ Μπάλντουιν: Ποιος είναι ο σκηνοθέτης που τραυματίστηκε από τον πυροβολισμό

Σοκαρισμένοι είναι οι άνθρωποι στον χώρο του θεάματος μετά την τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας “Rust”, όπου ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε τη διευθύντρια φωτογραφίας, Αλίνα Χάτσινς, ενώ τραυμάτισε τον 48χρονο σκηνοθέτη, Τζόελ Σόουζα, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Άλεκ Μπάλντουιν Τζόελ Σόουζα

Ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε το μέλος του συνεργείου, ενώ τραυμάτισε και τον σκηνοθέτη όταν κατά λάθος εκπυρσοκρότησε το όπλο, που χρησιμοποιούσε.

Άλεκ Μπάλντουιν γυρίσματα

Η ταινία”Rust” γυριζόταν στη Σάντα Φε στο Νέο Μεξικό, ενώ πλέον η παραγωγή σταμάτησε και το σημείο έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, μέχρι να διερευνηθούν οι συνθήκες του περιστατικού.
Άλεκ Μπάλντουιν γυρίσματα

Ποιος είναι ο Τζόελ Σόουζα που τραυματίστηκε από τον Άλεκ Μπάλντουιν

Ο Τζόελ Σόουζα, σύμφωνα με το IΜBd, γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1973 στο Φρίμοντ της Καλιφόρνια. Είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος αλλά και παραγωγός. Ζει στο Σαν Φρανσίσκο με τη γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά.

Η τελευταία του κινηματογραφική δουλειά είναι το “Rust” που σκηνοθετεί αλλά και έχει γράψει το σενάριο. Έκανε το ντεμπούτο του στις ταινίες μεγάλου μήκους με την ταινία που έγραψε και σκηνοθέτησε, “Crown Vic”. Η ταινία πήρε τον τίτλο της από το όνομα ενός θρυλικού στελέχους της Αστυνομίας, του Ford Crown Victoria.

Crown Vic

Άλλες ταινίες που έχει ρόλο σεναριογράφου και σκηνοθέτη είναι οι: Break Night (2017), Χριστουγεννιάτικη ευχή  (2015) και Hanna’s Gold (2010). Έχει γράψει το σενάριο στη Machine Head (2011) και έχει κάνει τη σκηνοθεσία στην Ghost Squad (2015).

Τα δάκρυα του Άλεκ Μπάλντουιν

Συντετριμμένος είναι ο Άλεκ Μπάλντουιν από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στα γυρίσματα της ταινίας του “Rust” στη Σάντα Φε στο Νέο Μεξικό.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν  έκλαιγε έξω από το γραφείο του σερίφη, όπου έδωσε κατάθεση, με τις φωτογραφίες του να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. Ο 63χρονος σταρ έδειχνε ταραγμένος και σοκαρισμένος, ενώ σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε το New Mexican στεκόταν διπλωμένος στην άκρη του δρόμου κλαίγοντας.

Άλεκ Μπάλντουιν

Σε άλλη φωτογραφία απεικονίζεται να κλαίει ενώ μιλά με κάποιον στο τηλέφωνο.

Άλεκ Μπάλντουιν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ