Κυψέλη: 50χρονος παρενόχλησε 15χρονο μέσα σε λεωφορείο – Του πρότεινε να συνευρεθούν έναντι αμοιβής

Σύνοψη από το

  • Μία 15χρονη κατήγγειλε χθες (14/01) ότι έπεσε θύμα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας από έναν άγνωστο περίπου 50 ετών, μέσα σε λεωφορείο στην Κυψέλη.
  • Ο δράστης την ακολούθησε αφού κατέβηκε από το λεωφορείο και της έκανε προτάσεις για ερωτική συνεύρεση έναντι αμοιβής.
  • Παρά την άμεση ειδοποίηση της αστυνομίας, ο 50χρονος είχε τραπεί σε φυγή και δεν εντοπίστηκε, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία.
Το AI widget του enikos.gr δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του AI Launchpad των FT, το οποίο υποστηρίζεται από το GNI.
Το κείμενο της σύνοψης ελέγχεται από έμπειρους δημοσιογράφους.

Θύμα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατήγγειλε ότι έπεσε ένας 15χρονος χθες (14/01), 20 λεπτά πριν τις 16:00 το απόγευμα, από έναν άγνωστο περίπου 50 ετών, στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ανήλικος, στην αρχή επιβιβάστηκε στο λεωφορείο 022, στη στάση της Πλατείας Αιγύπτου, κοντά στο Πεδίον του Άρεως.

Όπως είπε ο 15χρονος μέσα στο λεωφορείο τον παρενόχλησε και εκείνη αμέσως κατέβηκε στη στάση της οδού Σκύρου, στην Κυψέλη. Όμως ο άγνωστος τον ακολούθησε, την πλησίασε και πάλι και του έκανε προτάσεις για ερωτική συνεύρεση με αμοιβή, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο ίδιος αρνήθηκε και ζήτησε βοήθεια από έναν υπάλληλο καταστήματος στην οδό Φωκίωνος Νέγρη.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και αμέσως στο σημείο έσπευσαν άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Στο μεταξύ ο άγνωστος είχε τραπεί σε φυγή και είχε εξαφανιστεί.

Ακολούθησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του χωρίς αποτέλεσμα. Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ αγνώστου από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK