«Κιβωτός του Κόσμου»: Τι λένε οι μητέρες των δύο παιδιών που έχουν καταγγείλει ασέλγεια

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» μετά το πόρισμα των ελεγκτών που βάζουν στο κάδρο των υπευθύνων για κακουργήματα τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα και δύο ακόμη άτομα.

Κιβωτός του Κόσμου: Πόρισμα «φωτιά» της Αρχής για το Ξέπλυμα – Δεσμεύθηκε η περιουσία του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας

Οι μητέρες των δύο παιδιών που έχουν καταγγείλει ασέλγεια, μιλώντας στον ΑΝΤ1, περιγράφουν τον τρόπο με τον οποίο έδρασε το καταγγελλόμενο στέλεχος.

Η μητέρα του 19χρονου πρώην τροφίμου της «Κιβωτού» που κατήγγειλε πρώτος υψηλόβαθμο στέλεχος για ασέλγεια νιώθει δικαιωμένη που και δεύτερο παιδί βρήκε την δύναμη να καταγγείλει το ίδιο στέλεχος για τον ίδιο αδίκημα. «Εγώ ικανοποίηση νιώθω. Ηθική ικανοποίηση. Δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δύο παιδιά» ανέφερε.

Νέα καταγγελία για την Κιβωτό του Κόσμου: Πήραν όλη την περιουσία της μητέρας μου με πλαστή διαθήκη

Οι μητέρες των δύο παιδιών, μιλώντας στον ΑΝΤ1, βλέπουν κοινά σημεία στον τρόπο δράσης του συγκεκριμένου στελέχους.

«Υποψιαζόμουν κάτι γιατί όλο το καλοκαίρι ήταν στην Χίο με τον … γιατί είχα κάνει τρεις μήνες να δω το παιδί. Με την πρώτη επίσκεψη που έγινε, έβλεπα το παιδί διαφορετικό. Να κλείνεται πιο πολύ μέσα του. Μου είπε “έχω δει πολλά, ξέρω πολλά, δεν μπορώ να μιλήσω. Φοβάμαι για μένα, για σένα, για όλους”» ανέφερε η μητέρα του 15χρονου.

Κιβωτός του Κόσμου: Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου που κατήγγειλε ασέλγεια – «Δεν μπορώ να επικοινωνήσω με το παιδί μου»

«Δηλαδή το καλοκαίρι έλειπε τρεις μήνες κι δεν είχε επαφή; Γιατί και μένα μου το είχαν κάνει αυτό. Το καλοκαίρι είχε πει θα τα πάρει έναν μήνα και εξαφανίστηκε τρεις μήνες. Τον δικό μου τον έπαιρνε συνέχεια (μαζί του), τρώγανε σε ρεστοράν. Τον τράβαγε συνέχεια μαζί του. Από την στιγμή που τον “πείραξε” και μετά, απέφευγε να τον φέρει σε επαφή μαζί μου» τόνισε η μητέρα του 19χρονου.

Καταλυτικό στην κατάθεση του 15χρονου παιδιού είναι ότι καταγγέλλει ότι οι ασελγείς πράξεις σε βάρος του από το στέλεχος άρχισε από όταν ήταν 13 ετών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ