Κιβωτός του Κόσμου: Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου που κατήγγειλε ασέλγεια – «Δεν μπορώ να επικοινωνήσω με το παιδί μου»

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», καθώς υπάρχει και δεύτερη επίσημη καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου από τον πατέρα Αντώνιο.

Κιβωτός του Κόσμου: Ο 15χρονος από την δομή του Βόλου καταγγέλλει ασέλγεια από τον πατέρα Αντώνιο

Η μητέρα του 15χρονου μίλησε στην ΕΡΤ, καταγγέλλοντας ότι δεν της επιτρέπουν να έχει επικοινωνία με το παιδί της. «Δεν μιλάει ακόμη, σε μένα δεν μπορεί να ανοιχτεί. Φοβάται. Ζητάει συνέχεια να φύγει. Έχω εισαγγελική απόφαση να επικοινωνώ καθημερινά δέκα λεπτά μαζί του τηλεφωνικά και μία φορά την εβδομάδα επίσκεψη για μία ώρα. Βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες».

Εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν, τις επόμενες ημέρες, έπειτα και από τη δεύτερη κατάθεση, ενός 15χρονου παιδιού, μαθητή Γυμνασίου και φιλοξενούμενου στη δομή του Βόλου.

«Κιβωτός του Κόσμου»: Δρομολογούνται εξελίξεις μετά την κατάθεση του 15χρονου για ασέλγεια – Οι νέες πληροφορίες

Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υποδειχθεί από τον 19χρονο που προχώρησε στην πρώτη καταγγελία και έτσι οι δυο Εισαγγελείς Ανηλίκων, που διεξάγουν την έρευνα, τον εντόπισαν και έλαβαν την πρώτη του κατάθεσή στο Βόλο πριν από 15 ημέρες.

Επίσης η μητέρα του 15χρονου, αναφέρει πως: «Όταν γίνεται αφαίρεση από την οικογένεια αυτό το παιδί θέλει περισσότερη βοήθεια. Πάνε για κάτι καλύτερο, δεν πάνε για κάτι χειρότερο»

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ξεκινούν έρευνες και σε άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις

Ο κύκλος των καταθέσεων αναμένεται να κλείσει σύντομα και εν συνεχεία αναμένεται να κληθούν σε ανωμοτί καταθέσεις τα τέσσερα πρόσωπα που έχουν μπει στο «κάδρο» της δικαιοσύνης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ