Νέα καταγγελία για την Κιβωτό του Κόσμου: Πήραν όλη την περιουσία της μητέρας μου με πλαστή διαθήκη

Νέα καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας για την Κιβωτό του Κόσμου. Και αυτό την ώρα που οι έρευνες «τρέχουν» σε πολλά επίπεδα τόσο μετά τις καταγγελίες για ασέλγεια όσο και για το οικονομικό κομμάτι της ΜΚΟ. Όπως κατήγγειλε η κα Δήμητρα Αραμπατζή μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» πήραν όλη την περιουσία της μητέρας της με πλαστή διαθήκη.

Κιβωτός του Κόσμου: Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου που κατήγγειλε ασέλγεια – «Δεν μπορώ να επικοινωνήσω με το παιδί μου»

Η κα Αραμπατζή υποστήριξε ότι «εμένα η μητέρα μου πέθανε και άφησε μια διαθήκη στην οποία αποκληρώνει εμένα και αφήνει τα πάντα στην Κιβωτό του Κόσμου. Μέσα στη διαθήκη γράφει ότι με αποκληρώνει επειδή ήμουν πάρα πολύ βίαιη, την χτυπούσα πολύ βάναυσα και ότι υπάρχουν καταγγελίες στην Αστυνομία γι’ αυτή τη συμπεριφορά μου. Πολύ ακραία πράγματα».

Η ίδια περιέγραψε ότι η μητέρα της γνώρισε στο «Θεαγένειο» μια κυρία της οποίας ο άνδρας ήταν δικηγόρος σε σύνταξη και ο γιος της δικηγόρος εν ενεργεία. Όλοι αυτοί, όπως υποστήριξε, μαζί με μια φίλη συμβολαιογράφο ήταν μάρτυρες στη διαθήκη.

Κιβωτός του Κόσμου: Ο 15χρονος από την δομή του Βόλου καταγγέλλει ασέλγεια από τον πατέρα Αντώνιο

«Είναι πολύ έξυπνα διατυπωμένη και πολύ αναλυτική η διαθήκη. Επίσης γράφει πάρα πολλά ψέματα για τη συμπεριφορά μου ότι υπάρχουν καταγγελίες στην Αστυνομία. Δεν υπάρχει τίποτα στην Αστυνομία» τόνισε και πρόσθεσε:

«Κάπως έτσι θεώρησα ότι την εξαπάτησαν γιατί η διαθήκη γράφτηκε δύο μήνες πριν πεθάνει και η μητέρα μου δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι, την σηκώναμε εμείς. Αποκλείεται να μπορούσε να πάει να κάνει μια διαθήκη. Σίγουρα δεν θα ήταν αυτή η επιθυμία της για κανέναν λόγο».

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ξεκινούν έρευνες και σε άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις

Σε ερώτηση για το εάν πιστεύει ότι υπήρχαν άνθρωποι της Κιβωτού που προσπαθούσαν να εξαπατήσουν κόσμο, απάντησε ότι «αυτό πιστεύω, ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι λειτουργούν σαν dealer, οι οποίοι επωφελούνται από αυτό γράφοντας περιουσίες στην Κιβωτό. Επίσης, αυτή η κυρία δεν έφευγε από το σπίτι μας, κλεινόταν με τις ώρες στο δωμάτιο με την μητέρα μου».

Η ίδια υποστήριξε ότι «λίγο μετά τον θάνατο της μητέρας μου ήρθαν δύο κύριοι από την Κιβωτό με μια εξουσιοδότηση από την πρεσβυτέρα και μου ζητούσαν τα κλειδιά του σπιτιού, κάτι που είναι παράνομο γιατί δεν είχαμε κάνει ακόμα αποδοχή κληρονομιάς, άρα το να έρχονται και να μου ζητούν τα κλειδιά του σπιτιού που μένω, είναι παράνομο. Και ο ένας από τους δύο κυρίους έχει απασχολήσει πάρα πολύ όσον αφορά στη συμπεριφορά του, την κακοποιητική συμπεριφορά του στην Κιβωτό».

«Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον πατέρα Αντώνιο και δεν τα κατάφερα»

Η κα Αραμπατζή είπε ακόμη ότι προσπάθησε πολλές φορές να επικοινωνήσει με τον πατέρα Αντώνιο γιατί πίστευα ότι είναι ανιδιοτελής. Τον περίγυρο δεν τον εμπιστευόμουν, ήξερα ότι θα τα έβαζα με μια ΜΚΟ. Πίστευα ότι ο πατήρ Αντώνιος ήταν καλός άνθρωπος αλλά δεν κατάφερα ποτέ να έρθω σε επαφή μαζί του. Μήνες προσπαθούσα, μου έλεγαν ότι είναι σε περιοδεία, ότι είναι πολύ δύσκολο να τον βρω».

Η ίδια τόνισε ότι «οι παππούδες μου προσπάθησαν να έρθουν σε επικοινωνία με την γυναίκα που έκανε παρέα η μητέρα του, το σήκωσε μια φορά και είπε ότι δεν θέλει επαφές. Μετά το σήκωσε ο άνδρας της και ήταν ψυχρός, λέγοντας ότι δεν θέλει να έχει επαφή».

Ο κίνδυνος να χάσει το σπίτι της

Η ίδια τόνισε ότι κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της. «Η μητέρα μου τούς έγραψε ένα διώροφο σπίτι παραθεριστικό, το σπίτι που μένω, μια μηχανή και το αυτοκίνητο. Πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν δύναμαι να πιστέψω ότι μια συμβολαιογράφος είδε μία γυναίκα η οποία είχε 10 χρόνια καρκίνο, έκανε 10 χρόνια χημειοθεραπείες, είχε 80% αναπηρία, δεν έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή για το ψυχολογικό κομμάτι και μια συμβολαιογράφος θεώρησε ότι έχει την ικανότητα να συντάξει μια διαθήκη και το επέτρεψε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ