Αίγινα: Νέες φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό της επιχειρηματία και του γιου της

Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα δημοσιεύτηκαν σχετικά με την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της γνωστής επιχειρηματία στην Αίγινα και του γιου της, μπροστά στα μάτια του 4χρονου εγγονού της.

Για την επίθεση που έγινε το 2021 έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ο θεωρούμενος ως ηθικός αυτουργός. Οι δράστες που ξυλοκόπησαν μητέρα και γιο φέρονται να εκτελούσαν τις εντολές ενός ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, σε βάρος του οποίου η επιχειρηματίας είχε κάνει καταγγελίες για ηχορύπανση.

Σημειώνεται ότι η επιχειρηματίας τραυματίστηκε τόσο σοβαρά που χρειάστηκε να νοσηλευτεί επί 20 ημέρες στην Εντατική του νοσοκομείου, ενώ ακόμη και τώρα αντιμετωπίζει προβλήματα με την όρασή της και τις φωνητικές χορδές της.

Τις φωτογραφίες παρουσίασε η εκπομπή T-Live. Καταγράφεται καρέ-καρέ η στιγμή του ξυλοδαρμού της 67χρονης και του γιου της.

«Η μητέρα μου έπεσε κάτω αναίσθητη και χτύπησε στο κεφάλι. Πήγε από πάνω της, ένας αρκετά εύσωμος άντρας και άρχισε να τη χτυπάει με σιδερογροθιές», δηλώνει ο γιος της στην ίδια εκπομπή.

«Θυμάμαι τη γροθιά που έφαγε στο πρόσωπο ο γιος μου. Ο άλλος, ο πιο γεροδεμένος με τα μαύρα ρούχα, χτύπησε εμένα», ανέφερε η 67χρονη και πρόσθεσε: «Κάτω, αιμόφυρτη και να με χτυπάει με σιδερογροθιές; Με χτύπησε συνέχεια στον λαιμό. Από αυτό έχει πάθει ζημιά η μία χορδή και η τραχεία μου».

Παρόλο που οι δράστες είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό, οι αστυνομικές Αρχές κατάφεραν να τους ταυτοποιήσουν. Ένα τατουάζ που μοιάζει με τον «Μίκυ Μάους», φαίνεται πως ήταν ένα από εκείνα τα στοιχεία που οδήγησαν στην ταυτοποίηση του ενός. Η επιχειρηματίας που έπεσε θύμα της επίθεσης κατάφερε να το παρατηρήσει κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε ότι οι δράστες συμφώνησαν να συναντηθούν στο λιμάνι του Πειραιά και μετά το στίγμα τους εντοπίζεται στο λιμάνι της Αίγινας και μετά στην Αγία Μαρίνα, εκεί όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο της επιχειρηματία και του γιου της.

Ο αδελφός του 40χρονου ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου, πάντως, δήλωσε στην ίδια εκπομπή: «Όσο ήταν η λογίστρια του αδελφού μου δεν έκανε ποτέ παράπονο για ηχορύπανση από το μπαρ. Από τότε που σταμάτησε να είναι, μας έκανε κάθε μέρα μηνύσεις για τη μουσική. Κάθε μέρα καλούσε την αστυνομία. Ο αδελφός μου ήταν ψύχραιμος. Εμφανιζόταν στα δικαστήρια και έφευγε. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ