Αίγινα: «Είναι η τρίτη απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον μου» – Τι αποκαλύπτει η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου

Τις στιγμές τρόμου που έζησε στα χέρια των δραστών περιέγραψε η Ανθούλα Θεοδοσάκη Τζαρίμα. Αφορμή για τον άγριο ξυλοδαρμό της ιδιοκτήτριας ξενοδοχείου και του γιου της τον Αύγουστο του 2021 στην Αίγινα,  στάθηκε μία παρατήρηση της κ. Τζαρίμα στο μπαρ που βρίσκεται κάτω από το σπίτι της, για τη δυνατή ένταση της μουσικής.

Δεκατέσσερις μήνες μετά, το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας κατάφερε να εντοπίσει τόσο τους φυσικούς αυτουργούς, αλλά κυρίως αυτόν που έδωσε την εντολή για την αιματηρή επίθεση.

«Αυτό δεν ήταν ξυλοδαρμός, ήθελαν να με αποτελειώσουν για αυτό με χτυπούσαν με σιδερογροθιές ενώ ήμουν πεσμένη στο πάτωμα» είπε χαρακτηριστικά η Ανθούλα Θεοδοσάκη Τζαρίμα  μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα Mega»

Μπροστά στο περιστατικό ήταν ο γιος της αλλά και το 4 ετών εγγόνι της.  Όπως λέει η ίδια, πρώτα χτύπησαν τον γιο της, ο οποίος έπεσε πάνω στο παιδί για να το προστατέψει. Σύμφωνα με την μαρτυρία του θύματος, οι δράστες ήταν τρεις οι οποίοι είχαν περάσει και νωρίτερα μέσα στην ημέρα από το ξενοδοχείο, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τον χώρο.

«Κάποια στιγμή ήρθε ένα από αυτούς στο ξενοδοχείο παριστάνοντας τον πελάτη» είπε το θύμα, ενώ αποκάλυψε πως είναι η τρίτη φορά που γίνεται απόπειρα εναντίον της.

«Η πρώτη έγινε το 2016, η άλλη το 2017 και η τρίτη τον Αύγουστο του 2021, αυτές οι τρεις υποθέσεις συνδέονται» σημείωσε. Η κυρία Ανθούλα ανέφερε πως έχει απευθυνθεί και στο δήμο της περιοχής ενώ είχε καλέσει και την άμεση δράση.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας σχετικά με το θέμα, ξεκαθάρισε αρχικά πως η αστυνομία δεν εκδίδει άδειες για τα μαγαζιά ούτε τις καταλύει. «Αυτό το κάνουν τα δημοτικά συμβούλια και οι Δήμοι» εξήγησε.

Σημειώνεται πως η επιχείρηση εντοπισμού των κακοποιών ξεκίνησε με την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Δείτε φωτογραφίες από τον ξυλοδαρμό της ξενοδόχου στην Αίγινα

ξυλοδαρμός ξενοδόχου Αίγινα

ξυλοδαρμός ξενοδόχου Αίγινα

ξυλοδαρμός ξενοδόχου Αίγινα

ξυλοδαρμός ξενοδόχου Αίγινα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ