Αίγινα: Γνωστή επιχειρηματίας η γυναίκα που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια – Νοσηλευόταν για καιρό στην Εντατική

Γνωστή επιχειρηματίας, που είχε πολιτευτεί στο παρελθόν, είναι η γυναίκα που μαζί με τον γιο της έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού στην Αίγινα, το 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η γυναίκα διαμένει τον χειμώνα στην Καλλιθέα και κάτω από το διαμέρισμά της βρίσκεται ένα μπαράκι που διατηρεί ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης.

Η γυναίκα είχε κάνει καταγγελίες στην Αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας και ηχορύπανση, γεγονός, που, όπως όλα δείχνουν, εξόργισε τον ιδιοκτήτη του μπαρ ο οποίος έδωσε εντολή σε τρία άτομα να ξυλοκοπήσουν την ίδια και τον γιο της, επίσης επιχειρηματία.

Οι δράστες είχαν χτυπήσει άγρια μητέρα και γιο, με λοστούς και σιδερογροθιές. Μάλιστα, ήταν τόσο σοβαρός ο τραυματισμός της γυναίκας που χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετό καιρό στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας που τους είχε επιτεθεί.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος της μητέρας και του γιου της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ