Αχαΐα: Βίαζε την κουνιάδα του επί δύο χρόνια και την απειλούσε με πριόνι – Το μαρτύριο της 70χρονης

Ένα μαρτύριο στα χέρια του γαμπρού της βίωνε επί δύο χρόνια μία 70χρονη γυναίκα στην Αχαΐα. Ο 65χρονος δράστης φέρεται να βίαζε την κουνιάδα του και να την απειλούσε με πριόνι προκειμένου να υποκύψει στις ορέξεις του και να μην μιλήσει.

Η υπόθεση θα εκδικασθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Αιγίου, την προσεχή Δευτέρα.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο βιασμός κατ’ εξακολούθηση και σε απόπειρα, συνέβαινε επί δύο ολόκληρα χρόνια ( 2016 – 2018 ) σε χωριό της Τριταίας με φερόμενο δράστη έναν 65χρονο και θύμα την 70χρονη κουνιάδα του.

Ο αγρότης φέρεται να ικανοποιούσε τις σεξουαλικές ορέξεις του με αγριότητα και απειλές, δυο – τρεις φορές το 15νθήμερο. Με βάση τη δικογραφία, για να «πείσει» την άτυχη γυναίκα να υποκύψει στη βούλησή του, την απειλούσε με πριόνι και της ξέσκιζε τα ρούχα ακόμη και στην ύπαιθρο, ενώ ταυτόχρονα της έκλεινε το στόμα με την παλάμη του για να μην δίνουν στόχο.

Το μαρτύριο της 70χρονης διήρκεσε δύο ολόκληρα χρόνια, καθώς ο φερόμενος ως δράστης είχε κατορθώσει με εκφοβισμούς και απειλές να επιβάλει το νόμο της «σιωπής».

Την τελευταία φορά, όμως, το θύμα έχοντας ενδώσει, αποφάσισε να δώσει τέρμα στην ικανοποίηση των «άρρωστων ορέξεων» του 65χρονου και τον αντιμετώπισε με το ίδιο «όπλο».

Κρατούσε κι αυτή πριόνι στα χέρια της και τον προειδοποίησε να μην την πλησιάσει. Ο κουνιάδος της προφανώς φοβήθηκε και απομακρύνθηκε.

Στη συνέχεια η 70χρονη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του. Η υπόθεση πρόκειται να εκδικασθεί την προσεχή Δευτέρα στο ΜΟΔ Αιγίου, έπειτα από δύο αναβολές μέσα στην τελευταία 4ετία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ