Τα ζώδια του Ιουλίου

Τα ζώδια του Ιουλίου

 

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

 

Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου 2013:

 

  • Ο Δίας προστατεύει / δίνει εύνοια στα ζώδια του νερού / της γης του α’ δεκαημέρου, πιο πολύ όμως στους Σκορπιούς
  • Ο Κρόνος πιέζει ενίοτε ή βάζει όρους / διλήμματα σε κάποιους Ταύρους / Λέοντες / Σκορπιούς / Υδροχόους της 25/4, 27/7, 28/10, 25/1
  • Ο Άρης θα ενοχλήσει σε σχέσεις / συνεργασίες / οικογενειακά θέματα ή τουλάχιστον θ ‘ απαιτήσει περισσότερη ψυχραιμία, αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Αιγόκερω / του Κριού (ή αν έχετε αντίστοιχο ωροσκόπο)
  • Οικονομικά θα ευνοηθείτε οι Καρκίνοι (έως τις 23/7) και οι Λέοντες (στις τελευταίες 7 μέρες του μήνα)
  • Επιφυλάξεις καλό είναι να κρατήσετε σε κάθε κατάσταση (στο τέλος του μήνα) όσοι / ες γεννηθήκατε στις πρώτες ημέρες των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων
  • Πιο πιθανά κρίνονται τα ταξίδια και οι μικρές μετακινήσεις για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς (κι αντίστοιχους ωροσκόπους)

 

Κριός (21/3-19/4): Οικογενειακές υποθέσεις ή θέματα που συνδέονται με το σπίτι / το χώρο είναι πρώτα στη λίστα των ενδιαφερόντων και πιθανότατα θα προβληματίσουν αρκετούς από εσάς αυτήν την εποχή. Μια μετακόμιση είναι ενδεχόμενη, την ίδια στιγμή όπου η προσωπική ζωή αρχίζει ν’ αποκτά άλλο «χρώμα». Η αισιοδοξία, αλλά και η τύχη σας ακολουθούν έως τις 23/7, ενώ και τα παιδιά επιφυλάσσουν χαρές. Ο έρωτας σας πλησιάζει επικίνδυνα και μάλιστα μπορεί να επανεμφανιστούν άνθρωποι από το παρελθόν και να ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα! Στο τέλος του μήνα επιδείξατε περισσότερη προσοχή σχετικά με εντάσεις πάσης φύσεως, αν γεννηθήκατε στις 29/3-2/4.

 

Ταύρος (20/4-20/5): Ο μήνας επιφυλάσσει ευκαιρίες εν μέσω μετακινήσεων, συμπτώσεων, συναντήσεων, επαφών, δημοσίων σχέσεων, προτάσεων και προσφορών. Θέματα που έχουν συζητηθεί στο παρελθόν επανεμφανίζονται για να πάρουν πιο συγκεκριμένη μορφή και να γίνουν οι απαραίτητες διευκρινίσεις και διευθετήσεις. Αποφύγετε να υπογράψετε οτιδήποτε έως τις 21/7. Τα έξοδα σας αγχώνουν, ωστόσο μπορείτε να φέρετε τα πάντα σε πέρας μέσ’ από μια συνετή και συντηρητική διαχείριση. Ο έρωτας και τα παιδιά επιφυλάσσουν περισσότερα χαμόγελα μετά τις 23/7. Στο τέλος του μήνα επιδείξατε περισσότερη προσοχή σχετικά με εντάσεις πάσης φύσεως, αν γεννηθήκατε στις 14-17/5.

 

Δίδυμοι (21/5-21/6): Τα οικονομικά (έσοδα και πηγές εισοδήματος) είναι πρώτα στη λίστα των ενδιαφερόντων για το μήνα Ιούλιο. Η καθυστέρηση στην είσπραξη είναι ενδεχόμενη, αλλά θα πρέπει να επιδείξετε υπομονή έως τις 21/7 όπου αναμένεται εξομάλυνση στις υποθέσεις σας. Δυναμικές κινήσεις και ξεκινήματα είναι στο μενού έως τις 13/7 με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο. Ελέγξατε κάθε πληροφορία και διατηρήστε επιφυλάξεις στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, γιατί η παρεξήγηση / παρανόηση είναι ιδιαιτέρως πιθανά σενάρια με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας. Επαφές, δημόσιες σχέσεις, συζητήσεις, μετακινήσεις, αλλά και συμπτώσεις θα φέρουν ευκαιρίες έως τις 23/7. Ο χώρος (σπίτι / έδρα), οι στενές (οικογενειακές) σχέσεις, αλλά και η ψυχολογία σας βελτιώνονται σημαντικά με την Αφροδίτη στην Παρθένο στο τέλος του μήνα. Βεβαίως, αποφύγετε να εξιδανικεύσετε ανθρώπους και καταστάσεις και θυμηθείτε πως οφείλετε να κρατάτε μικρό καλάθι (σε χρήματα / αισθήματα), κυρίως αν γεννηθήκατε γύρω στις 25/5.

 

Καρκίνος (22/6-22/7): Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει πολλάκις εκνευρισμό κι ασυνεννοησία (έως τις 21/7). Ωστόσο, εσείς μπορείτε να ελιχθείτε με τέτοιον τρόπο, ώστε, αν μη τι άλλο, να βγείτε κερδισμένοι / ες σε οικονομικό επίπεδο. Από τις 13/7 ο Άρης διελαύνει στο δικό σας ζώδιο και σας δίνει τη δυνατότητα να προβείτε σε νέες κατακτήσεις και σε δυναμικές κινήσεις που θα φέρουν αποτέλεσμα, πολύ περισσότερο εφόσον γεννηθήκατε γύρω στις 27/6. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδυάζουν και υπόσχονται οι μικρές μετακινήσεις, οι συμπτώσεις, οι επαφές και οι συναντήσεις μετά τις 23/7. Στο τέλος του Ιουλίου  επιδείξατε περισσότερη προσοχή σχετικά με εντάσεις πάσης φύσεως, αν γεννηθήκατε στις 30/6-3/7.

 

Λέων (23/7-22/8): Ο ανάδρομος Ερμής επιφυλάσσει άγχος, εκνευρισμό και δίνει αφορμές για περισσότερες παρεξηγήσεις ή αγωνίες, τόσο στο εργασιακό περιβάλλον, όσο και μέσα στον οικογενειακό χώρο. Προσπαθήστε να κρατήσετε ένα συνεπές πρόγραμμα διατροφής, να κοιμάστε σωστά και να φροντίζετε τις ανάγκες του οργανισμού σας καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Έως τις 23/7, βεβαίως, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο υπόσχεται περισσότερη ομορφιά, γοητεία και τύχη, συνεπώς μπορείτε να έλξετε το καλό πιο κοντά σας σε κάθε του μορφή και να «επιβάλλετε» τα δικά σας αιτήματα με μαεστρία και «γλυκιά στρατηγική» προς πάσα κατεύθυνση. Ο Δίας αποτελεί τον άσσο στο μανίκι σας, ένα «χαρτί» που θα σας σώζει από τα πολύ δύσκολα, έστω και στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Στο τέλος του Ιουλίου  επιδείξατε περισσότερη προσοχή σχετικά με εντάσεις πάσης φύσεως, αν γεννηθήκατε στις 16-19/8. 

 

Παρθένος (23/8-22/9): Φιλίες, συλλογικοί χώροι (εταιρίες), αλλά και προσωπικοί στόχοι είναι η θεματολογία που έχει τιμητική κατά τον Ιούλιο. Οι παρεξηγήσεις / παρανοήσεις είναι στο πρόγραμμα, ενώ ο εκνευρισμός θα μπορούσε ν’ αποβεί επιβλαβής, εφόσον δεν προσέξετε στη διαχείριση των διαπροσωπικών σχέσεων. Άνθρωποι από το παρελθόν επανεμφανίζονται στη ζωή σας, ενώ παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να κουβεντιάσετε προτάσεις οικονομικού / επαγγελματικού ενδιαφέροντος που έχουν ξανασυζητηθεί και να καταλήξετε σε επωφελή για το μέλλον σας συμπεράσματα. Μια νέα ευκαιρία ανατέλλει για πολλούς / ές εξ’ υμών του β’ δεκαημέρου., αλλά και για εσάς της 28-29/8. Επιδείξατε δυναμισμό, πρωτοτυπία κι αποφασιστικότητα. Αποφύγετε την υπεροψία ή ακόμα και την επιμονή σε θέσεις που σας απομακρύνουν από τους συμμάχους σας. Μετά τις 23/7 υπολογίστε σε περισσότερη τύχη και γοητεία μεν, κρατήστε μικρό καλάθι δε (κυρίως σε χρήματα κι αισθήματα), πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε γύρω στις 27/8.

 

Ζυγός (23/9-23/10): Ζητήματα καριέρας / οικογένειας φαίνεται να μονοπωλούν το ενδιαφέρον πολλών εξ’ υμών κατά τον Ιούλιο. Τα επίπεδα της αισιοδοξίας, οι ευκαιρίες, αλλά και η κατακτητική σας δύναμη παραμένουν ακμαία, την ίδια στιγμή όπου υπάρχει φως στο τούνελ, ώστε να μπορείτε να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο για το μέλλον. Έως τις 23/7 τα μηνύματα και η υποστήριξη εκ μέρους των φίλων, αλλά και των συλλογικών χώρων (εταιριών) είναι υποσχόμενα και υποστηρικτικά ως προς τους στόχους που έχετε θέσει. Οι καθυστερήσεις, οι εκνευρισμοί είτε οι παρεξηγήσεις είναι βεβαίως στο πρόγραμμα κατά το πρώτο εικοσαήμερο με τον ανάδρομο Ερμή, μια εποχή όπου καλό είναι ν’ αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και την υπογραφή εγγράφων που σας δεσμεύουν. Στο τέλος του Ιουλίου  επιδείξατε περισσότερη προσοχή σχετικά με εντάσεις πάσης φύσεως, αν γεννηθήκατε στις 2-5/10.

 

Σκορπιός (24/10-21/11): Ο Ιούλιος αποτελεί έναν μήνα επί της ουσίας υποστηρικτικό για τους περισσότερους Σκορπιούς. Τονισμένος εν πολλοίς ο 9ος οίκος του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας δίνει την ευκαιρία να προγραμματίσετε νέα και φιλόδοξα βήματα που οδηγούν σ’ ένα καινούργιο «τόπο» ικανοποιώντας σε μεγάλο βαθμό κάποια από τα όνειρά σας. Βεβαίως, ο Κρόνος από το Σκορπιό απαιτεί συμβιβασμούς, λογική και συντηρητισμό, τόσο στις αποφάσεις, όσο και στον τρόπο διαχείρισης των σχέσεων και των καταστάσεων, ώστε να είστε συνεπείς κι αποτελεσματικοί / ές. Τα οικονομικά (έξοδα / κοινό ταμείο) απασχολούν κατά το α’ μισό του Ιουλίου. Ταξίδια, διαπραγματεύσεις κι ενασχόληση με σπουδές ή νομικές υποθέσεις ή με προτάσεις για εργασία μακριά / στο Εξωτερικό / σε πολυεθνικά περιβάλλοντα / στο χώρο της επικοινωνίας ή των εκδόσεων είναι στο πρόγραμμα κυρίως μετά τις 13/7. Φιλίες και συμμαχίες υποστηρίζουν τους στόχους σας κυρίως μετά τις 23/7. Στο τέλος του Ιουλίου  επιδείξατε περισσότερη προσοχή σχετικά με εντάσεις πάσης φύσεως, αν γεννηθήκατε στις 16-19/11. Τύχη  / επέκταση για το μήνα αφορά κυρίως τους Σκορπιούς του α’ δεκαημέρου αλλά κι εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 8/11.

 

Τοξότης (22/11-21/12): Οικονομικές υποθέσεις (χρέη, κληρονομικά, κάρτες, δάνεια, κοινό ταμείο, έσοδα συντροφικού προσώπου) απασχολούν ιδιαίτερα μέσα στο μήνα κι ενίοτε αγχώνουν. Ένας καινούργιος τρόπος διαχείρισης θα βοηθήσει στις διαδικασίες, ενώ πιθανότατα βρίσκονται λύσεις για πολλούς/ πολλές εξ’ υμών και τελικά ηρεμείτε και προχωράτε με πιο σταθερό βηματισμό. Έως τις 13/7 πολλά τίθενται επί τάπητος και ξεκαθαρίζουν σ’ επίπεδο σχέσεων / συνεργασιών. Εύνοια σας ακολουθεί σε οτιδήποτε σχετίζεται με νομικές υποθέσεις, διαγωνισμούς, σπουδές, ταξίδια, εργασία σε εκδόσεις  / στο χώρο της επικοινωνίας. Η αισιοδοξία διατηρείται σε ικανοποιητικά επίπεδα, ενώ η αποφασιστικότητα και η στρατηγική υποστηρίζουν και προωθούν έτι περαιτέρω την πραγμάτωση των πάσης φύσεως φιλοδοξιών σας. Συναισθηματικά η ευεργεσία σας ακολουθεί έως τις 23/7, ενώ πιο πιθανή κρίνεται η εξέλιξη σχέσεων που αναπτύσσονται στο ταξίδι ή εφόσον «το πρόσωπο» έρχεται από μακριά ή είναι διαφορετικής ηλικίας / κουλτούρας σε σχέση μ’ εσάς.

 

Αιγόκερως (22/12-19/1): Σχέσεις / συνεργασίες / νομικές ή άλλες αντιδικίες είναι σε πρώτο πλάνο μέσα στο μήνα. Σίγουρα για τους περισσότερους Αιγόκερους οι καταστάσεις οδεύουν σ’ ένα ξεκαθάρισμα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ένα ξεκαθάρισμα που μακροπρόθεσμα θ’ αποδειχθεί καρποφόρο. Αποφύγετε τη λήψη τελεσίδικων αποφάσεων έως τις 21/7 και δεχθείτε να συζητήσετε εκ νέου θέτοντας σε καινούργιες βάσεις τις υποθέσεις σας. Εστιάστε σε αυτά που σας ενώνουν κι όχι σε αυτά που σας χωρίζουν. Ταξίδια, θέματα σπουδών, αλλά και αισιόδοξες κινήσεις ανάπτυξης, τύχη κι έρωτας είναι έννοιες που συνδέονται με εύνοια για εσάς μετά τις 23/7. Ευεργετημένοι για τον Ιούλιο είστε κυρίως οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου. Στο τέλος του Ιουλίου  επιδείξατε περισσότερη προσοχή σχετικά με εντάσεις πάσης φύσεως, αν γεννηθήκατε στις 30/12-2/1.

 

Υδροχόος (20/1-18/2): Μέχρι τις 13/7 μπορείτε να υπολογίζετε σε περισσότερη αισιοδοξία, αλλά και σε ηθικό που παραμένει ακμαίο, γιατί απλούστατα νιώθετε πως μπορείτε να κατακτήσετε πιο αποτελεσματικά κάθε στόχο, τόσο σε πρακτικό / υλικό επίπεδο, όσο και σε συναισθηματικές υποθέσεις. Σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται και προωθούνται από τη διέλευση της Αφροδίτης έως τις 23/7, ενώ δεν είστε λίγοι/ ες εσείς που θα μπορέσετε να ξεκινήσετε ή να αναδιαμορφώσετε κάτι με πιο ποιοτικούς/  ανανεωτικούς όρους στα πλαίσια των ερωτικών ή των επαγγελματικών ενδιαφερόντων. Ρευστότητα, αίσθηση καθυστέρησης ή παρεξηγήσεις ενοχλούν ενίοτε στο χώρο της εργασίας, όπου αναμένονται σύντομα καινούργια δεδομένα.  Η εποχή ενδείκνυται για μια πιο συνεπή φροντίδα του οργανισμού σας σε κάθε επίπεδο. Εκτονώστε το άγχος τηρώντας ένα υγιεινό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής. Οι επτά τελευταίες ημέρες του Ιουλίου επιφυλάσσουν κέρδη με έναν περίεργο, απροσδόκητο τρόπο για ορισμένους, ενώ σε άλλους ενδεχομένως φέρνουν τη διάψευση μιας προσδοκίας. Κατά τη διάρκεια του μηνός αυτού  επιδείξατε προσοχή σχετικά με εντάσεις / προβλήματα πάσης φύσεως, αν γεννηθήκατε στις 12-15/2.

 

Ιχθύες (19/2-20/3): Ανάδρομος Ερμής και Δίας στον Καρκίνο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αλλά και Άρης στο ίδιο ζώδιο μετά τις 13/7 δίνουν το έναυσμα για περισσότερο έρωτα ή ενασχόληση με τα παιδιά / την επιχειρηματικότητα / την τέχνη σας. Επιστροφή ανθρώπων από το συναισθηματικό παρελθόν είναι στο μενού για αρκετούς Ιχθύς. Οι εντάσεις / αλλαγές στον οικογενειακό χώρο / στην πολύ προσωπική ζωή ή στο σπίτι κρίνονται φυσιολογικά σενάρια κατά τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Ωστόσο, η Αφροδίτη σας υποστηρίζει, ώστε να διατηρήσετε ένα εποικοδομητικό κι αρκετά άνετο κλίμα στην καθημερινότητα. Μετά τις 23/7 θεωρήστε πως μπορείτε πιο εύκολα να εξομαλύνετε διαφορές και να βρείτε κοινό τόπο και τρόπο με το/ τη σύντροφο, τους συνεργάτες και τους συμμάχους σε κάθ’ επίπεδο. Αν γεννηθήκατε γύρω στις 24/2 μετρήστε δυο φορές(ιδιαίτερα στο τέλος του μήνα): ό,τι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός, που σημαίνει πως η διάψευση / αυταπάτη / απογοήτευση αποτελούν κυρίαρχα ενδεχόμενα για τη χρονική περίοδο που διανύουμε.

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας  στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: 

 

Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ