Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Μαρίζ – Ντενίζ Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η επερχόμενη πανσέληνος αφορά κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10/4 και φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα καριέρας / οικογένειας / σημαντικών σχέσεων ή συνεργασιών / ακινήτων. Με κάποιον τρόπο, ακόμα και μέσ’ από αλλαγές ή γεγονότα που ενέχουν φόρτιση, φαίνεται πως μπορείτε ν’ αποκομίσετε όφελος- άμεσα ή έμμεσα. Επικοινωνιακά, εμπορικά, αλλά και συναισθηματικά η εποχή αβαντάρει τους περισσότερους του ζωδίου, κυρίως αν έχετε γεννηθεί κατά τον Απρίλιο. Μικρές διαδρομές είτε επιτυχημένες διαπραγματεύσεις είναι στο πρόγραμμα επίσης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η επερχόμενη πανσέληνος αγγίζει με θετική όψη τους Ταύρους που έχετε γενέθλια κοντά στις 10/5. Ταξίδια, σπουδές, νομικά ζητήματα, διαπραγματεύσεις, διαγωνισμοί κι ευκαιρίες εξέλιξης είναι στο πρόγραμμα και φέρουν αισιόδοξες προοπτικές. Η εποχή δείχνει να υπόσχεται βελτίωση στα οικονομικά πολλών εξ’ υμών, με βελτίωση στους όρους και στις συνθήκες της καθημερινής ρουτίνας / εργασίας. Ανοίξτε τα μάτια σε πάσης φύσεως υποσχόμενες προτάσεις και προκλήσεις που παρουσιάζονται, εφόσον έχετε γεννηθεί μετά τις 16/5.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6):  Οι μέρες που ακολουθούν οδηγούν στο φεγγάρι του Ιουλίου, ένα φεγγάρι που αφορά στον τομέα των οικονομικών και συναισθηματικών σταθερών στο ηλιακό σας ωροσκόπιο. Για ορισμένους Διδύμους η εποχή φέρνει κέρδη, λοιπόν, τόσο σε συναισθηματικό / ηθικό, όσο και σε υλικό επίπεδο. Πλέον ευνοημένοι για το χρονικό αυτό διάστημα είστε εσείς που έχετε γενέθλια κατά τον Ιούνιο μήνα, ενώ μια αλλαγή θα μπορούσε να σημαίνει την ελπίδα σε αρκετούς εξ’ υμών της 26/5.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Το φεγγάρι του μήνα πραγματοποιείται απέναντί σας και αγγίζει περισσότερο εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 12/7. Εξελίξεις σε σημαντικές προσωπικές σχέσεις ή σ’ επαγγελματικές συνεργασίες είναι στο πρόγραμμα και το πιθανότερο είναι πως οι συγκυρίες επιφυλάσσουν οφέλη, ακόμα και μέσα σε κλίμα έντασης ή αλλαγών. Ο Δίας δίνει ευκαιρίες επέκτασης σε κάθε τομέα δράσης σ’ εσάς που έχετε γενέθλια μετά τις 18/7.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η χρονική αυτή περίοδος κρίνεται συνολικά ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο, πολύ περισσότερο εφόσον γεννηθήκατε κατά τον Αύγουστο μήνα. Κοινωνικότητα, εξωστρέφεια, γνωριμίες κι επαφές μπορούν να γίνουν εφαλτήριο προόδου σε μια σειρά ζητημάτων που έχετε θέσει σε προτεραιότητα. Η πανσέληνος της 12/7 πραγματοποιείται στον 6ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και δείχνει αλλαγές στην καθημερινή ρουτίνα ή στο χώρο / στον τρόπο εργασίας. Παράλληλα, κάποιοι/ ες εξ’ υμών πιθανώς θ’ αποφασίσετε να φροντίσετε περισσότερο τον οργανισμό σας, ώστε να αισθανθείτε πιο ανάλαφροι/ ες και υγιείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Οι ημέρες που ακολουθούν οδηγούν στην πανσέληνο του μήνα, η οποία κρίνεται εξόχως ευνοϊκή για το δικό σας ζώδιο, πολύ περισσότερο εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 13/9. Ζητήματα που άπτονται του έρωτος, των παιδιών, της επιχειρηματικότητας ή της αναψυχής έρχονται να ομορφύνουν τις στιγμές σας με τις ανάλογες εξελίξεις. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ελπίσετε σε κάτι πιο αισιόδοξο. Αλλαγές στην καριέρα ή στην οικογενειακή κατάσταση είναι επίσης στο πρόγραμμα για κάποιους/ ες, κυρίως αν έχετε γενέθλια στο γ’ δεκαήμερο ή στις 28/8. Άμεσα ή έμμεσα επωφελείστε ηθικά / συναισθηματικά / υλικά.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η εβδομάδα που ξεκινά έχει το χρώμα του φεγγαριού της 12/7 που πραγματοποιείται στον 4ο φυσικό σας οίκο. Πιο έντονη θα είναι η επιρροή της πανσελήνου για εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 13/10. Μέσ’ από αλλαγές ή ακόμα και γεγονότα που ενέχουν συναισθηματική φόρτιση, φαίνεται πως άμεσα ή έμμεσα μπορείτε να υπολογίσετε σε οφέλη (ηθικά /  υλικά). Σπίτι / επαγγελματική έδρα / οικογένεια / σταθερές σχέσεις είναι τομείς που ενδεχομένως θ’ αγγίξει το φεγγάρι. Θυμηθείτε, βεβαίως, πως η εποχή ζητά την ουσιαστική σας πρόοδο και πως τα γεγονότα εξωθούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Οι μέρες που ακολουθούν οδηγούν στην πανσέληνο του Ιουλίου που αποτελεί όαση για τους περισσότερους εξ’ υμών. Ειδικά εφόσον έχετε γενέθλια κοντά στις 12/11, θεωρήστε πως η εποχή σας αβαντάρει σε ταξίδια, σπουδές, επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, αλλά και νομικές υποθέσεις. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας και να στοχεύσετε ψηλά. Η εβδομάδα θα υποστηρίξει με τις εξελίξεις κάθε προσπάθεια διευθέτησης οικονομικών και συναισθηματικών εκκρεμοτήτων, επίσης. Σκορπιοί που γεννηθήκατε μετά τις 18/11 θυμηθείτε πως ο Ιούλιος είναι ο μήνας που οφείλετε ν’ αξιοποιήσετε στο έπακρον προς πάσα κατεύθυνση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η εβδομάδα που ξεκινά χρωματίζεται από το φεγγάρι της 12/7 που πραγματοποιείται στον 2ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Για ορισμένους/ ες εξ’ υμών η εποχή επιφυλάσσει ενδιαφέρουσες εξελίξεις όσον αφορά στις οικονομικές ή στις συναισθηματικές σας σταθερές. Μια ευκαιρία επαγγελματικής συνεργασίας θα μπορούσε ν’ αναπτερώσει τις ελπίδες σας. Την ίδια στιγμή, μια γνωριμία / σύμπτωση / συνάντηση ή πρόταση ενδεχομένως θ’ αποτελέσει «ευχάριστη πρόκληση» για τη συναισθηματική σας ζωή. Τοξότες του Δεκεμβρίου δεν έχετε παρά ν’ ακολουθήσετε τα γεγονότα δρώντας δυναμικά, αλλά όχι προκλητικά. Αν γεννηθήκατε στις 27/11, δεν αποκλείεται να βιώσετε ένα γεγονός – έκπληξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Οι μέρες που έπονται οδηγούν στην πανσέληνο του μήνα που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και  αφορά κυρίως εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 10/1. Οι πλανητικές διελεύσεις συνολικά υπόσχονται θετικές εξελίξεις και αλλαγές, με ουσιαστικά αισιόδοξες και κερδοφόρες προοπτικές. Η καθημερινή ρουτίνα βελτιώνεται και οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει ανταμείβονται. Ο Δίας δίνει δώρα κι ευκαιρίες επέκτασης, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά ζητήματα, αν έχετε γενέθλια μετά τις 16/1.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η εβδομάδα που ακολουθεί έχει το χρώμα της πανσελήνου που πραγματοποιείται στις 12/7. Ένας κύκλος κλείνει με αυτό το φεγγάρι για ορισμένους Υδροχόους. Το θετικό είναι πως μαζί με αυτόν τον κύκλο που κλείνει έρχεται και η ηρεμία / αγαλλίαση, αφού οι πλανητικές διελεύσεις συνολικά υπόσχονται αισιόδοξες εξελίξεις για εσάς, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε κατά τον Φεβρουάριο μήνα. Χαρές από τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, την επιχειρηματικότητα, την τέχνη, αλλά κι από τα παιδιά ή την τύχη επιφυλάσσουν οι μέρες που έπονται! Επίσης, πολλοί / ές εξ’ υμών θα μπορέσετε ν’ αποδράσετε και να νιώσετε «καλοκαίρι»!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η εβδομάδα που ξεκινά οδηγεί στην πανσέληνο του Ιουλίου που πραγματοποιείται στον 11ο φυσικό σας οίκο. Για εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 10/3 η εποχή επιφυλάσσει ευκαιρίες πάσης φύσεως που οδηγούν σε μια πιο αισιόδοξη προοπτική είτε όσον αφορά στους προσωπικούς είτε σχετικά με τους επαγγελματικούς σας στόχους. Αλλαγές / μετατροπές ως προς το χώρο (σπίτι / ακίνητο) ή υποστήριξη από ανθρώπους που αγαπάτε σας κάνουν να νιώθετε πιο σίγουροι/ ες και σταθεροί/ ές στο βηματισμό σας (ηθικά, αλλά και υλικά). Συναισθηματικά «κάνει πραγματικά καλοκαίρι» για εσάς του γ’ δεκαημέρου, μα πιο πολύ για τους Ιχθύς που γεννηθήκατε μετά τις 16/3 και στις 24/2.

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων για ρύθμιση προσωπικής συνεδρίας  στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ