Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr).

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η εβδομάδα δίνει κάποιες νέες ευκαιρίες εν μέσω δημοσίων σχέσεων κι επαφών / προτάσεων σ’ εσάς που έχετε γενέθλια κατά τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου. Βεβαίως, καλό θα είναι να μη βιαστείτε και να κρίνετε με ψυχραιμία και σκληρή λογική κάθε εξέλιξη.  Θετικά αποτελέσματα επιφυλάσσουν οι πάσης φύσεως κινήσεις που θα κάνετε (στον επαγγελματικό, αλλά και στον συναισθηματικό τομέα), Κριοί που γεννηθήκατε μετά τις 14/4. Για εσάς της 12/4 το σύμπαν προειδοποιεί πως ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η εποχή δίνει ευκαιρίες κυρίως σ’ εσάς της 9/5, εφόσον επιδείξετε υπομονή, εργατικότητα, συνέπεια και ωριμότητα μπροστά στις συγκυρίες. Η εβδομάδα αυτή επιφυλάσσει μια οικονομική ευκαιρία- περισσότερο στους γεννημένους κοντά στις 27/4- ευκαιρία που θα πρέπει να μελετήσετε διεξοδικά, ώστε να απαντήσετε με το σωστό τρόπο έχοντας συνυπολογίσει κάθε παράμετρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Κατά την εβδομάδα αυτή πραγματοποιείται η νέα σελήνη του μήνα στο δικό σας ζώδιο. Αν γεννηθήκατε πολύ κοντά στις 28/5, τότε καλό είναι να κρατήσετε επιφυλάξεις μπροστά στις ευκαιρίες / προτάσεις που θα εμφανιστούν. Κάποιοι/ ες ενδεχομένως θα ενοχληθείτε από μια σύγχυση των ημερών (οικογένεια / καριέρα /σημαντικές σχέσεις). Σε κάθε περίπτωση, η αβεβαιότητα / ρευστότητα χαρακτηρίζει τις καταστάσεις. Ευεργετημένοι/ ες με αξιόλογα αποτελέσματα στις προσπάθειες που καταβάλλετε θα είστε εσείς που γεννηθήκατε μετά τις 15/6.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Η εποχή προσφέρει σταθερές και δημιουργικές ευκαιρίες / εξελίξεις με προοπτική, κυρίως για τους Καρκίνους της 11/7. Αν γεννηθήκατε στις 14/7, καλό θα είναι να θυμάστε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, συνεπώς κρατήστε μικρό καλάθι κι εξετάστε προσεκτικά κάθε πρόταση που θα μπορούσε να σας ενθουσιάσει- είτε στη συναισθηματική είτε στην επαγγελματική σας ζωή. Από τις 29/5 το κλίμα αλλάζει επί τα βελτίω για το ζώδιό σας, κάτι που θα γίνει προς το παρόν αισθητό ιδιαίτερα σε εσάς που γεννηθήκατε έως τις 25/6. 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η νέα σελήνη της εβδομάδας επιφυλάσσει μια ευκαιρία / πρόταση που αγγίζει περισσότερο εσάς που έχετε γενέθλια στο τέλος Ιουλίου. Βεβαίως, καλό είναι να υπολογίσετε σοβαρά και αυστηρά το οικονομικό / συναισθηματικό ρίσκο. Πολύ αισιόδοξα δύνανται ν’ αποδειχθούν τα σενάρια για εσάς που έχετε γενέθλια μετά τις 16/8, τόσο όσον αφορά στις συναισθηματικές προσδοκίες, όσο και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η νέα σελήνη της εβδομάδας αφορά σαφέστατα το ζώδιό σας, μα περισσότερο εσάς που γεννηθήκατε γύρω στις 30/8. Καλό θα είναι να μην εμπιστευθείτε αμέσως ανθρώπους / καταστάσεις και την ίδια στιγμή να είστε έτοιμοι/ ες για ενδεχόμενες συγχύσεις / ματαιώσεις / διαψεύσεις / διλήμματα. Σταθερότητα στο βηματισμό υπόσχεται το πλανητικό σκηνικό στους Παρθένους της 11/9. Από τις 29/5 το κλίμα βελτιώνεται ιδιαιτέρως και η αισιοδοξία επιστρέφει σιγά σιγά, κάτι που αφορά προς το παρόν τους γεννηθέντες στις 23-26/8.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η νέα σελήνη της εβδομάδας φαίνεται να δίνει ανάσες αισιοδοξίας σ’ εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 30/9. Ωστόσο, καλό είναι να προσμετρήσετε καθετί με ψυχρά κι αντικειμενικά κριτήρια, γιατί οι ωραιοποιήσεις κοστίζουν ακριβά. Ζυγοί της 15/10, θυμηθείτε πως μια εξιδανίκευση / διάψευση προσδοκιών είναι στο παιχνίδι. Για εσάς που γεννηθήκατε μετά τις 17/10 φαίνεται πως οι συγκυρίες επιφυλάσσουν αξιόλογες ευκαιρίες, τόσο στις προσωπικές σχέσεις, όσο και στις επαγγελματικές συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η εποχή προσφέρει ευκαιρίες υπό όρους και με συγκεκριμένους συμβιβασμούς ή αλλαγές που οφείλετε να προσμετρήσετε και ν’ αποδεχθείτε, αν έχετε γενέθλια στις 11/11. Η νέα σελήνη στους Διδύμους δίνει το στίγμα για μια εξέλιξη στα οικονομικά / κληρονομικά ή στο κοινό με άλλους ταμείο ή δίνει ελπίδες στον έρωτα, κυρίως για εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 30/10. Σταθμίστε κάθε παράμετρο της υπόθεσης, «διαβάστε τα ψιλά γράμματα» και βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να επωφεληθείτε υλικά, ηθικά και συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η εβδομάδα έχει το χρώμα της νέας σελήνης που πραγματοποιείται απέναντί σας και αφορά κυρίως εσάς που έχετε γενέθλια κοντά στις 29/11. Η εμπλοκή του Ποσειδώνα θα μπορούσε να επιφυλάσσει ματαιώσεις, απογοητεύσεις, συγχύσεις, προβληματισμούς, διλήμματα ή ζημιογόνες εξιδανικεύσεις. Συνεπώς, καλό θα είναι να κρίνετε καθετί με βάση τη λογική και την εμπειρία του παρελθόντος. Μεριμνήστε για την ασφάλεια στο χώρο του σπιτιού και για τυχόν προβλήματα προερχόμενα από το νερό (πχ. υδραυλικά συστήματα). Μπερδέματα σε ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο ή ανάγκες οικείων μπορεί να «τσαλακώσουν» τη διάθεσή σας. Για τους Τοξότες που γεννηθήκατε μετά τις 16/12 το σύμπαν δίνει ευκαιρίες απλόχερα, τόσο στα συναισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά ζητήματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η εποχή προσφέρει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για επέκταση με σταθερότητα, τόσο στις προσωπικές σχέσεις, όσο και στις επαγγελματικές συνεργασίες, κυρίως αν γεννηθήκατε στις 9/1. Αν έχετε γενέθλια στις 12/1., θυμηθείτε πως οτιδήποτε φανεί αξιόλογο θα μπορούσε να κρύβει κακοτοπιές σε κάθ’ επίπεδο δράσης. Επίσης, η έννοια της σύγχυσης ενδεχομένως αφορά ορισμένους/ ες από εσάς. Η ατμόσφαιρα γίνεται πολύ πιο φιλική για το ζώδιό σας από τις 29/5 και εξής, κάτι που θα παρατηρήσετε στη διάθεσή σας, αλλά και στις συγκυρίες, εσείς της 22-25/12.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η νέα σελήνη της εβδομάδας δίνει χρώμα, χαρά, τύχη, έρωτα κι αισιοδοξία στη ζωή πολλών εξ’ υμών, κυρίως αν γεννηθήκατε γύρω στις 27/1. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι το ζύγισμα του οφέλους και του κόστους, ώστε να γνωρίζετε εκ των προτέρων αν αξίζει η επένδυση που θα κάνετε (είτε πρακτικά είτε συναισθηματικά), αν φυσικά πρόκειται να ρισκάρετε κάτι.  Υδροχόοι που γεννηθήκατε μετά τις 13/2, θεωρήστε πως οι μέρες αυτές συνοδεύονται από ευεργεσία, πιο πολύ βεβαίως αν επιδείξετε κοινωνικότητα, δημιουργικότητα, εξωστρέφεια και θετική προαίρεση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στους Διδύμους και φέρνει εξελίξεις σε πολλούς / ές που γεννηθήκατε κοντά στις 26/2. Θεωρήστε φυσιολογικό να νιώσετε νοσταλγία / μελαγχολία ή να βρεθείτε μπροστά σε γεγονότα που θα σας συγχύσουν / απογοητεύσουν / φέρουν διλήμματα ή προβληματισμούς. Μεριμνήστε για την ασφάλεια στο χώρο του σπιτιού και για τυχόν προβλήματα προερχόμενα από το νερό (πχ. υδραυλικά συστήματα). Ασθενικότητα σε ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο ή ανάγκες οικείων μπορεί να «τσαλακώσουν» τη διάθεσή σας. Σταθερότητα στο βηματισμό και στα δημιουργικά σας εγχειρήματα προσφέρουν οι πλανήτες, αν έχετε γενέθλια στις 9/3. Από τις 29/5 η ατμόσφαιρα βελτιώνεται σημαντικά, κάτι που θα αισθανθείτε άμεσα οι Ιχθύες της 19-22/2.

 

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

– Υπηρεσία προσωπικής συνεδρίας με ρύθμιση συνάντησης (ή τηλεφωνικής συνάντησης) στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό:

Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ