Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή 

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4):  Αλλαγές / αίσθηση αστάθειας φέρνει η διέλευση των πλανητών στους γεννημένους γύρω στις 30/3. Η εβδομάδα δίνει την ευκαιρία σε πολλούς Κριούς του γ’ δεκαημέρου να ξαναδείτε φιλικά πρόσωπα, να συναντήσετε ανθρώπους που έχετε επιθυμήσει, αλλά επίσης να συζητήσετε προτάσεις ή ιδέες στο πλαίσιο σχέσεων και συνεργασιών που θα διαμορφώσουν αλλιώς την πορεία στη συνέχεια. Σημαντικό θα είναι να διαχειρίζεστε την περίεργη ενίοτε διάθεσή σας και να μη λαμβάνετε τελεσίδικες αποφάσεις σε κανένα επίπεδο, ειδικά αν έχετε γενέθλια γύρω στις 10/4. Για τους γεννημένους γύρω στις 17/4: προσοχή στους εκνευρισμούς, στις εντάσεις και στα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών που ενδεχομένως βλάπτουν άμεσα ή έμμεσα αυτή τη στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Ο ανάδρομος (φαινομενικά) Ερμής επαναφέρει στην επιφάνεια ζητήματα καριέρας / οικογένειας / σημαντικών επιλογών ζωής που θα πρέπει να ξανασκεφθείτε ή να συζητήσετε εκ νέου. Παρασκήνιο / καθυστερήσεις / προβληματισμοί / διλήμματα ίσως θα σας εκνευρίσουν σε κάποιες στιγμές. Από τις 18/2, βεβαίως, ορισμένοι Ταύροι- κυρίως του Απριλίου-  θα νιώσετε ήδη πιο εξωστρεφείς κι έτοιμοι να προωθήσετε στόχους που είχατε κατά νου. Σημαντική σημείωση για εσάς που γεννηθήκατε στις 7-11/5: η διέλευση της Αφροδίτης σας δίνει ευκαιρίες και τύχη όσον αφορά δρόμους ζωής που θέλετε να διαβείτε, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η εβδομάδα αυτή δίνει ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε, ακόμα κι αν όλα φαίνονται ρευστά, μη απολύτως καθορισμένα / ξεκάθαρα, συνεπώς αβέβαια. Είναι η κατάλληλη εποχή για να ξανασυζητήσετε, να επαναπροσδιορίσετε στόχους και μελλοντικά πλάνα ή προγράμματα που θα οδηγήσουν στο στόχο, αλλά όχι για να λάβετε τελεσίδικες αποφάσεις ούτε να υπογράψετε σημαντικά έγγραφα. Η τύχη / προστασία / εύνοια, ειδικά σε οτιδήποτε σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμα, τις δημόσιες σχέσεις, την τέχνη, τους διαγωνισμούς, αλλά και την επαναδιαπραγμάτευση υπό την ευρεία της έννοια αφορά εσάς του γ’ δεκαημέρου. Πιο προσεκτικά- επιφυλακτικά βαδίστε τώρα εσείς της 25-26/5.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Η διέλευση του Άρη από τον 4ο φυσικό σας οίκο συχνά πυκνά θα φέρει εκνευρισμό / προβληματισμό / διλήμματα ή τουλάχιστον ανάγκη διαχείρισης καταστάσεων, ειδικά αν γεννηθήκατε γύρω στις 18-19/7. Ανασφάλειες σχετικές με τα οικονομικά ή με μια συναισθηματική σχέση φαίνονται ικανές ενίοτε να σας αποσυντονίσουν και να κλονίσουν τη διάθεσή σας. Ωστόσο, τυχεροί – προστατευμένοι Καρκίνοι μέσα σε αυτό το πλαίσιο είστε οι γεννημένοι στις πρώτες τέσσερις ημέρες του ζωδίου, αλλά κι εσείς της 9-13/7, όπως και οι γεννημένοι στις 15/7. Η ομάδα των τυχερών που ανέφερα θα μπορούσε να θεωρήσει πως μία τουλάχιστον από τις επιθυμίες προωθείται με πιο σταθερό βηματισμό.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Θετική / αρνητική (ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο) θα μπορούσε ν’ αποδειχθεί η φαινομενικά ανάδρομη διέλευση του Ερμή στις ημέρες που ακολουθούν για εσάς του γ’ δεκαημέρου. Κάποιοι θα εκνευριστείτε και θα κληθείτε ν’ αντιμετωπίσετε / να διαχειριστείτε ζητήματα που απασχόλησαν μετά τις 23/1/2014. Άλλοι, ωστόσο, θα βρείτε ακόμα μια ευκαιρία να προωθήσετε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει, να το οργανώσετε καλύτερα και να προβείτε σε απαραίτητους προγραμματισμούς ή σε αναγκαίες συζητήσεις σχετικά. Θυμηθείτε πως είναι καιρός για σκέψη και οργάνωση, αλλά όχι για τελεσίδικες αποφάσεις. Ορισμένες στιγμές θα πιέσουν περισσότερο (τουλάχιστον ψυχολογικά) εσάς της 15-16/8, ενώ όλοι οφείλετε να είστε πιο επιφυλακτικοί / προσεκτικοί στις οικονομικές κινήσεις / δοσοληψίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η φαινομενικά ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Υδροχόο επιτείνει τη δυναμική παρεξηγήσεων, μπερδεμάτων, αλλά και γενικότερης σύγχυσης / αποδιοργάνωσης στην καθημερινή ρουτίνα, αλλά και σχετικά μ’ ένα ζήτημα υγείας. Για ορισμένους (τυχερούς) βεβαίως, η ίδια διέλευση θα μπορούσε να συμβολίζει την επανεξέταση θεμάτων δουλειάς και έναν εποικοδομητικό επαναπρογραμματισμό εφ’ όλης της ύλης, εφόσον το δρομολογήσετε τοιουτοτρόπως. Έρωτας, παιδιά, επιχειρήσεις κι ευκαιρίες φέρνουν αισιόδοξα χαμόγελα σ’ εσάς της 9-14/9, την ίδια στιγμή όπου οι Παρθένοι της 27-28/8 οφείλετε να παραμένετε επιφυλακτικοί/ προσεκτικοί σε σχέσεις / συνεργασίες ως προς την προοπτική ή την εγκυρότητά τους.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Με δυναμική, ορμή κι αποφασιστικότητα βαδίζετε τώρα εσείς του γ’ δεκαημέρου, οι οποίοι έχετε την ευκαιρία να επαναπροσεγγίσετε ζητήματα που σχετίζονται με τον έρωτα, τα παιδιά, την επιχειρηματικότητα ή την τέχνη. Επαφές / κουβέντες που επανέρχονται στο προσκήνιο πιθανώς κάτι έχουν να προσθέσουν στην πορεία σας. Περισσότερη αστάθεια, αλλά και διλήμματα / προβλήματα / συγχύσεις θα μπορούσαν ν’ απασχολήσουν τους γεννημένους γύρω στις 3/10 και στις 12-13/10. Φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση και παράλληλα μεριμνήστε για οικείους που ενδεχομένους θα σας χρειαστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η φαινομενικά ανάδρομη διέλευση του Ερμή προβληματίζει ενδεχομένους κάποιους από τους Σκορπιούς, ειδικά εφόσον έχετε γεννηθεί στο γ’ δεκαήμερο του ζωδίου. Οικογενειακά / προσωπικά θέματα επανέρχονται στο προσκήνιο, ενώ ανεκπλήρωτες επιθυμίες και μια περίεργη αίσθηση νοσταλγίας / διλήμματος ταλαιπωρούν έτι περαιτέρω τον ψυχισμό σας. Επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις, συμπτώσεις, προτάσεις εγκυμονούν τουλάχιστον μία ευκαιρία για εσάς της 9-13/11. Την ίδια εποχή μια ελπίδα ανατέλλει στον ορίζοντα και προσφέρει αισιοδοξία στους Σκορπιούς της 28-29/10.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Αν κάτι μπορεί να προσφέρει τούτη η εποχή στο δικό σας ζώδιο, αυτό είναι η αίσθηση πως η κατάσταση στις οικονομικές / συναισθηματικές σταθερές με κάποιον τρόπο εμφανίζεται βελτιωμένη. Εξαίρεση στον κανόνα αποτελείτε εσείς της 26-27/11, οι οποίοι έχετε κάθε λόγο να παραμένετε στωικοί, επιφυλακτικοί και προσεκτικοί στη συγκυρία. Η φαινομενικά ανάδρομη διέλευση του Ερμή φέρνει σε ορισμένους μια τάση παρεξηγήσεων/ παρανοήσεων / συγχύσεων / διλημμάτων στις συνδιαλλαγές και στην καθημερινή δραστηριότητα. Άλλοι, βεβαίως, κυρίως γεννημένοι στο γ’ δεκαήμερο του Τοξότη, θα έχετε την ευκαιρία να επαναπροσεγγίσετε ζητήματα που σας αφορούν, να ξανασκεφθείτε ή να ξανακουβεντιάσετε και να προγραμματίσετε τις περαιτέρω κινήσεις σας. Αποφύγετε να λάβετε τελεσίδικες αποφάσεις ή να υπογράψετε ένα σημαντικό έγγραφο. Επωφεληθείτε των γνωριμιών και των ευκαιριών που εμφανίζονται, χωρίς να προβάλλετε εγωισμούς στα περιβάλλοντα όπου δραστηριοποιείστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Αυτή η εβδομάδα προσφέρει τύχη, ευκαιρίες, γοητεία και ομορφιά σ’ εσάς που γεννηθήκατε στις 7-11/1, καθώς η Αφροδίτη διελαύνει σε σύνοδο με τον Ήλιο σας και δίνει τα δώρα που μπορεί, αναλόγως του προσωπικού αστρολογικού χάρτη και των προδιαγραφών του. Αν έχετε γενέθλια συγκεκριμένα στις 9-10/1, ωστόσο, θεωρήστε πως κάτι θα μπορούσε να λάμπει, αλλά να μην είναι χρυσός, με την ίδια λογική όπου διαψεύσεις προσδοκιών ή οικονομικά λανθασμένες εκτιμήσεις ή πλατωνικοί / αδιέξοδοι έρωτες είναι ενδεχομένως στο πρόγραμμα. Χαρές που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με επαφές / συζητήσεις / μετακινήσεις / δημόσιες σχέσεις στους χώρους όπου δραστηριοποιείστε και με τον τρόπο προώθησης  συμφερόντων πάσης φύσεως αφορούν εσάς της 26-27/12. Όσον αφορά θέματα οικονομικών παραμείνετε υπομονετικοί και συνεργάσιμοι, καθώς οι έννοιες της καθυστέρησης ή της επαναδιαπραγμάτευσης είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τη φαινομενικά ανάδρομη διέλευση του Ερμή κατά τη διάρκεια των ημερών που ακολουθούν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Εκνευρισμό κι επαναφορά ζητημάτων που ενόχλησαν μετά τις 23/1/2014 συμβολίζει για ορισμένους του γ’ δεκαημέρου η φαινομενικά ανάδρομη διέλευση του Ερμή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής. Βεβαίως, ορισμένοι εξ’ υμών της 14-16/2 θα ωφεληθείτε μέσ’ από τις εξελίξεις, κυρίως σ’ επαγγελματικό επίπεδο. Η Αφροδίτη ενισχύει τον παράγοντα της τύχης, ακόμα κι από πηγές που δεν υπολογίζατε. Προσεκτικοί οφείλετε να είστε στη διαχείριση των οικονομικών, καθώς ορισμένες στιγμές μπορεί να προβείτε σε λανθασμένες εκτιμήσεις καταστάσεων και να κάνετε σφάλματα που θα σας κοστίσουν αργότερα. Μια ιστορία στη συναισθηματική ζωή κουράζει τον ψυχισμό κάποιων Υδροχόων οδηγώντας στην αίσθηση αδιεξόδου και ματαίωσης.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η εβδομάδα αυτή φαίνεται ενδιαφέρουσα για ορισμένους εξ’ υμών, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε στις 7-11/3. Φίλοι, γνωριμίες και συλλογικοί χώροι στηρίζουν τους πάσης φύσεως στόχους σας αναβαθμίζοντας έτσι τόσο το ηθικό, όσο και την πρακτική σας εμπειρία. Η φαινομενικά ανάδρομη διέλευση του Ερμή, βεβαίως, προβληματίζει / φέρνει διλήμματα ή / και σύγχυση σε ορισμένους, κυρίως σε ό,τι αφορά τις σχέσεις (προσωπικές, οικογενειακές). Οι μέρες που ακολουθούν «ζητούν» περισσότερη προσοχή, επιφύλαξη και στωικότητα από εσάς της 23-24/2 σε όλα τα επίπεδα. Θυμηθείτε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός και πως… «τα πάντα ρει, μηδέποτε κατά τ’ αυτό μένειν».

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antaresmdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

– Υπηρεσία προσωπικής συνεδρίας με ρύθμιση συνάντησης (ή τηλεφωνικής συνάντησης) στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: 

Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ