Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

 

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4):  Η εβδομάδα που ακολουθεί έχει να δώσει αρκετά στο δικό σας ζώδιο μέσ’ από τη συλλογικότητα, τη φιλία, την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια. Ακόμα κι εν μέσω εντάσεων ή ξεκαθαρισμάτων, εσείς που γεννηθήκατε στο τέλος του β’ δεκαημέρου και στην αρχή του γ’ δεκαημέρου θα μπορούσατε να βγάλετε εποικοδομητικά συμπεράσματα και να καταλήξετε σε ένα σημείο που επί της ουσίας αποτελεί μια καινούργια για εσάς ευκαιρία. Γνωριμίες, συμπτώσεις, προτάσεις, ακόμα κι «από το πουθενά» κάτι έρχονται να «προσθέσουν» σ’ εσάς της 30/3…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Οι μέρες που έπονται θ’ απασχολήσουν τους περισσότερους από εσάς με θέματα καριέρας ή οικογένειας. Βάζετε σε προτεραιότητα ευθύνες που δεν επιδέχονται αναβολής στην τακτοποίηση. Μια ευκαιρία επανέρχεται στο προσκήνιο για τους Ταύρους της 2-6/5. Αντοχές θα χρειαστεί ν’ αναπτύξετε περισσότερο εσείς που γεννηθήκατε γύρω στις 12/5, καθώς οι πιέσεις είναι πολυποίκιλες αυτήν την εποχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η εβδομάδα αυτή αρχίζει να βοηθά ιδιαίτερα τους εκπροσώπους των Διδύμων, πιο πολύ βεβαίως εσάς που γεννηθήκατε έως τις 13/6. Διαγωνισμοί, ταξίδια, σπουδές, επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, νομικές υποθέσεις, αλλά και συμφωνίες αποτελούν έννοιες που θ’ απασχολήσουν και έχουν δυναμική επιτυχούς έκβασης. Μια αναπάντεχη ευκαιρία καραδοκεί πάντα για εσάς της 30/5!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Ζητήματα χρηματοοικονομικά, αλλά και υποθέσεις του κοινού με άλλους (σύντροφο / συνεργάτη / συνεταίρους) ταμείου και της διαχείρισης της περιουσίας θ’ απασχολήσουν πιο έντονα αυτήν την εποχή πολλούς Καρκίνους. Πολύ σημαντικό θα είναι να βρείτε δημιουργικούς κι αποδοτικούς τρόπους διοχέτευσης μιας ιδιότυπης έντασης που σας διακατέχει, πιο πολύ αν γεννηθήκατε γύρω στις 12/7. Οι αλλαγές που ήδη βιώνετε και βρίσκονται σε εξέλιξη – κυρίως εσείς του β’ δεκαημέρου- θα βγουν με κάποιον τρόπο σε καλό σας, κάτι που θα κρίνετε με πιο ψύχραιμο βλέμμα αργότερα.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η εποχή «ζητά» έντονα τις έννοιες της συνεργασίας, της συνεννόησης- κατανόησης και της συμπόρευσης σε κάθ’ επίπεδο δράσης. Οι επαφές και τα γεγονότα «τρέχουν» πιο γρήγορα για εσάς του β’ και του γ’ δεκαημέρου. Ενδεχομένως θα χρειαστεί ν’ αντιμετωπίσετε με περισσότερη στωικότητα κάθε πίεση που ενοχλεί εσείς που γεννηθήκατε γύρω στις 14/8. Μια ευκαιρία, ακόμα κι αναπάντεχη, είναι στο πρόγραμμα, για τους Λέοντες της 31/7-18.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Οι μέρες που ακολουθούν απασχολούν πολλούς Παρθένους με υποθέσεις ρουτίνας, εκκρεμότητες δουλειάς ή οικογένειας και με ζητήματα όπου πρέπει να συμπαρασταθείτε με φιλότιμο. Η τύχη, η χαρά, η ευκαιρία και ο έρωτας αφορούν τώρα πιο πολύ εσάς που έχετε γενέθλια γύρω στις 4-8/9. επωφεληθείτε, λοιπόν, δεόντως!

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10):Η εποχή αυτή έχει τη δυναμική να προσφέρει περισσότερα στους εκπροσώπους του Ζυγού, τόσο σε προσωπικό, όσο και σ’ επαγγελματικό επίπεδο. Πιο ωφελημένοι/ ες από τη συγκυρία μπορείτε να είστε όσοι / ες γεννηθήκατε έως τις αρχές του γ’ δεκαημέρου. Ζητήματα διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας είτε υποθέσεις σταθερών σχέσεων και οικογένειας απασχολούν. Αποφύγετε τώρα ν’ αποφασίσετε τελεσίδικα για οτιδήποτε σχετικό. Προγραμματίστε, σκεφθείτε,  χαρείτε τη στιγμή, αδράξτε ευκαιρίες, αλλά μην προβαίνετε ακόμα σε αποφασιστικές κινήσεις που θ’ άλλαζαν τις βασικές δομές της ζωής σας απότομα και ριζικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η εβδομάδα που ακολουθεί στρέφει το βλέμμα πολλών Σκορπιών στο σπίτι , στο ακίνητο, σε ζητήματα της οικογένειας ή μιας σταθερής προσωπικής σας σχέσης. Πολλά ίσως διαδραματίζονται σ’ ένα επίπεδο παρασκηνίου ή προβληματισμού είτε τρέχουν προς το παρόν στη σκέψη και στη φαντασία σας πριν προβείτε σε αποφασιστικές πράξεις. Τυχεροί / ές είτε τουλάχιστον προστατευμένοι/ ες γι αυτές τις ημέρες θ’ αποδειχθείτε όσοι/ ες γεννηθήκατε γύρω στις 4-8/11. Εσείς θυμηθείτε πως η επαναδιαπραγμάτευση, η προσπάθεια προγραμματισμού κι εκ νέου συνεννόησης σε πιο υγιείς βάσεις θ΄ αποδώσει πιο εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Μια εξαιρετικά επικοινωνιακή κι αποδοτική εβδομάδα σας περιμένει, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε έως τις αρχές του γ’ δεκαημέρου. Επαφές, μετακινήσεις, δημόσιες σχέσεις, προτάσεις, συμπτώσεις κι ευκαιρίες πάσης φύσεως είναι στα φόρτε τους. Αναπάντεχες χαρές θα μπορούσαν να φέρουν χαμόγελα στους Τοξότες της 1/12. Όσον αφορά στη διαχείριση του χρήματος και των σταθερών σας σχέσεων, το καλύτερο είναι να σκεφθείτε, να οργανώσετε και ν’ αφήσετε τις σημαντικές αποφάσεις και πράξεις γι αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η εποχή φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με τις οικονομικές πηγές, τα έσοδα, τη διαχείριση, αλλά και τις επιλογές που σας δίνουν ή δεν σας δίνουν τελικά ικανοποίηση στη ζωή σας. Οι αλλαγές που ήδη βιώνετε και βρίσκονται σε εξέλιξη – κυρίως εσείς του β’ δεκαημέρου- θα βγουν με κάποιον τρόπο σε καλό σας, κάτι που θα κρίνετε με πιο ψύχραιμο βλέμμα αργότερα. Ο Άρης αποτελεί το δείκτη ενός αγώνα που τώρα καταβάλλετε στην επαγγελματική αρένα κι ο Κρόνος συμβολίζει τη σταθερότητα με την οποία μπορείτε να κατακτήσετε την επιτυχία, κυρίως εσείς που έχετε γενέθλια γύρω στις 12/1. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η εποχή των γενεθλίων σας έφτασε και οι πλανήτες δείχνουν πως είναι καιρός ν’ ασχοληθείτε και να τρέξετε για τις προσωπικές σας προτεραιότητες! Με επιτυχία μπορούν να στεφθούν οι προσπάθειές σας, πολύ περισσότερο εφόσον γεννηθήκατε γύρω στις 7-10/2. Η εξωστρέφεια και η επικοινωνία θα φέρουν πιο εύκολα ή αβίαστα τ’ αποτελέσματα που θα θέλατε. Σίγουρα ο Κρόνος ζητά ανάληψη ευθυνών και ώριμη αντιμετώπιση κάθε κατάστασης από εσάς του γ’ δεκαημέρου. Ωστόσο, ο Ουρανός, την ίδια στιγμή, επιφυλάσσει μια τουλάχιστον ευκαιρία στους Υδροχόους της 29/1!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Λίγο περίεργες μοιάζουν οι μέρες που ακολουθούν, τουλάχιστον από άποψη διάθεσης για τους περισσότερους Ιχθύς. Προβληματισμός, διλήμματα, εσωστρέφεια, ανάγκη ξεκούρασης;  Ό,τι και να είναι, μάλλον χρειάζεστε το χρόνο και το χώρο σας κι ενδεχομένως νιώθετε κι ένα παρασκήνιο που προσπαθείτε να «μετρήσετε» για να κινηθείτε αναλόγως. Από την άλλη πλευρά, μην ξεχνάτε πως οι ευκαιρίες πάσης φύσεως (επαγγελματικά, οικονομικά, προσωπικά)  είναι εδώ για εσάς, αν γεννηθήκατε γύρω στις 2-6/3. Συνεπώς, εσείς υπολογίστε και στον παράγοντα της τύχης, γιατί μάλλον σας συντροφεύει αυτήν την εποχή!

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antaresmdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

– Υπηρεσία προσωπικής συνεδρίας με ρύθμιση συνάντησης (ή τηλεφωνικής συνάντησης) στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό:

Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ